úterý 29. května 2018

Opop spol s ro

Projekt „Rozšíření vývojové a inovační kapacity společnosti OPOP spol. Valašské Meziříčí, Krásno nad Bečvou. OPOP uspokojí jak náročné (pohodlné) uživatele svými. Zaměřujeme se na výrobu, servis a montáž kotlů ocelových a litinových na tuhá paliva, automatických na pelety a zplyňovacích na dřevo. Nabízíme ocelové a litinové kotle s ručním přikládáním, peletové kotle, kotle zplyňovací a lázeňská kamna.


Ekologické kotle na pelety, peletky, ocelové, litinové kotle a kamna OPOP.

Diskuze, názory, doporučení a hodnocení. Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční témata. Woody, Black Star, Ecomax a UNI - kotle OPOP na dřevo a pelety.


Tradiční výrobce ocelových kotlů řady H na pevná paliva, společnost OPOP, vyrábí rovněž. Základním výrobním programem OPOP spol. OPOP, Výroba topenářské techniky (výkon až kW) - teplovodní kotle na tuhá a plynná paliva, elektrokotle, lázeňská. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Aktuální i úplný výpis firmy OPOP spol.

Nabídky volných pracovních míst OPOP spol. Sídlo společnosti s výrobním závodem společně se vzorkovou prodejnou se nachází. Projekt zvyšuje odbornou úroveň znalostí, dovedností a kompetencí pracovníků společnosti OPOP spol. V projektu realizujeme podnikové. Kotle BIOPEL se řadí k velmi populárním automatickým kotlům na pelety na českém trhu.


Této obliby docílily díky svým konstrukčním vychytávkám. FinStat databáza spoločníkov a štatutárov: Osoby s menom OPOP, spol. Firma nemá v databázi žádný záznam. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst.


Začněte pracovat již zítra. Kompletní nabídka zboží a služeb společnosti Opop, spol. Podnikové vzdělávání zaměstnanců OPOP spol. Podrobnosti o firmě OPOP spol. W, palivo - hnědé uhlí (dřevo), hmotnost 2kg. Predaj inštalatérskeho a kúrenárskeho tovaru - armatúry pre vykurovanie, chladenie, pitnú vodu, termostatické hlavice, ventily a pripájacie. Požární ochrana při instalaci a užívání tepelných spotřebičů.


Název zadavatele: OPOP spol.

Používaním stránok prevádzkovaných spoločnosťou MEDIATEL spol s r. Krajský soud v Ostravě, odd. Její identifikační číslo je. Informace o zaměstnavateli najdete na Firmy.


Již neaktuální pracovní místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky