úterý 22. května 2018

Šokový zchlazovač

Abyste mohli toto vše zaručit a zároveň bez náročného vaření uspokojit větší množství zákazníků, budete potřebovat profesionální šokový zchlazovač - šoker. Velmi malý šokový zchlazovač, který pracuje se teplotami z např. SHS-RM GASTRO - okový zchlazovač a zmrazovač SHS 23. OHROMNÉ VÝKONY V MALÉM ZAŘIZENÍ K čemu šoker?


Pro respektování hygienických - zdravotních noremPro. Ukázka spuštění pracovního cyklu na šokeru. Uděláme cenu přímo pro vás. Prohlédněte si naši nabídku DC- Šokový zchlazovač Již více jak let zkušeností ve výrobě, servisu i distribuci.


Objednávky on-line na našem e-sh. Základní informace: Profesionální šokový zchlazovač a zmražovač BE - kvalitní výrobky od značky Primax vám zajistí výkon, nové technologie, spolehlivost a. Napětí: 2V Výkon: kW. Inzerát Šokový zchlazovač v okrese Prostějov, cena Kč, od suchac66elektromotory na Sbazar.


Prodáváme šokové zchlazovače, šokery a cukrářské stroje jako pasterizátory a vařiče krémů, kombinované výrobníky zmrzliny či stroje na temperování. K zastavení bakteriologického procesu u tepelně připravených pokrmů vybírtejte z šokových zchlazovačů nebo zmrazovačů značky NORDline. Zařízení pro rychlé zchlazování a zmrazování. Kvalita, design, životnost, spolehlivost. V kuchyni nechybí potřebné vybavení jako elektrická sklopná pánev, šokový zchlazovač, konvektomat, elektrický sporák, dvoukomorový vakuovací stroj. Dodávky chladicí a mrazicí techniky, šokových zchlazovačů a zmrazovačů, chladících a mrazících skříní, truhel, pultů, vitrín, van, výrobníků ledu a sodové vody.

Šokový zchlazovač
Šokový zchlazovač

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky