úterý 22. května 2018

Termostat 250 c

C MOŽNOST UNIVERZÁLNÍHO POUŽITÍ SORTIMENT: náhradní. Popis Univerzální regulační termostat - 2° C, kontakty, sporák, do sporáku MORA, Gorenje. Informace o produktu termostat 50- 2° C, 1-pól. Určující je pouze mechanické provedení vlastného termostatu.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Sporáky a trouby - Pevné, havarijní termostaty pro.

Podívejte se na další náhradní díly pro. TermostatTermostat pojistka 16a 250C. Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám.


Výrobca: SCHNEIDER ELECTRIC SLOVAKIA, spol. Cirkulační oběhové termostaty C -řady jsou vybaveny buď nerezovou lázní, nastavitelným stojanem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Elektronické prostorové termostaty bez časového programu.


Programovatelné prostorové termostaty RDE.

C, přepínací kontakty až 2V AC. HAVARIJNÍ TERMOSTAT : PŘIPOJENÍ C -1: rozepíná. Potrubní větrák se hodí pro odsávání vzduchu ze středně. Průmyslové a prostorové termostaty ZPA Ekoreg pro regulaci plynových. Sada bezdrátového termostatu a spínací jednotky, přepínací kontakty až 2V. Bezdrátový digitální termostat BTumožňuje nastavení konstant (systému regulace) pro různé typy zdrojů tepla, tím je zaručena. Možnost otestování správného zapojení ( TEST).


Regulace teploty po 5° C. Maloobchodní cena s DPH, 1Kč. Termoregulační spínač s odděleným čidlem až 80° C. Tepelné pojistky s vývody do PS. Microtherm CZ výrobce termostatů a prvků tepelné ochrany.


Kvalitní kapilární termostaty, omezovačí teploty, pokojové termostaty. Tyto odporové snímače teploty jsou konstruovány pro kontaktní měření teploty plynných, kapalných nebo pevných látek. Teplotní rozsah použití snímačů je . Spínací termostat je při výchozí teplotě (obvykle 20° C ) v rozepnutém stavu a při.


Stavebnice termostatu s digitálním teplotním čidlem od firmy Dallas. Toto zařízení měří teplotu s přesností 5° C v rozsahu -50° C až 125° C.

Radość zakupów i bezpieczeństwo. Objednací kód: Název: termostat pojistný 2° C. VESTAVNÉ TERMOSTATY BIMETALOVÉ pro ochranu. Hurtowni Części Zamiennych renomowanych producentów AGD I CHłODNICTWA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky