pátek 25. května 2018

Litinový gajgr

LAPAČ litinový střešních splavenin - gajgr DN 1(svod max.180mm). Výrobek je určen pro odvod dešťových (povrchových)vod do. Lapač střešních vod spodní litinový. Litinové gajgry – lapače splavenin. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

DN 1boční se SUCHOU klapkou, litinová mřížka. Popis: dva kusy kompletních poctivých litinových gajgrů, průměr 1mm. Prodám litinový gajgr (lapač střešních splavenin) – nový, nepoužitý. Dvorní vpust, s litinovým rámem. Jsou vyrobené z plastu nebo litiny a umísťují se v dolní části okapového svodu. Rozdělit je můžeme na výrobky se. Ostatní stavebniny - starý litinový gajgr, inzerce.


Pro typ zboží: 3S-LI, 324V-LI, 3S-LI.

Tato nabídka od prodejce Sarka-Kralupy byla archivována dne 08. V této aukci s počáteční cenou 50Kč. Gajgr - litinový za 50Kč. Nemáte někdo zkušenosti se zamrzlým litinovým lapačem splavenin tzv.


Máme strach, že popraskají. Zvažte, zda má smysl nahrazovat litinový gajgr z 30. Odvod dešťové vody - gajgr. Kvalitní a pevné krytí revizních šachet.


Hrdla jsou osazena EPDM těsněním. LAPAC litinovy stresnich splavenin – gajgr DN 1svod 180mm najdete. Obsahuje suchou protizápachovou klapku, zabraňující zpětnému zápachu z kanal. K tomu patří i dodání nových kanalizačních prvků jako mříže, koše dešťových vpustí, gajgrů, víka, rošty nebo lapače.


Společnost VLČEK SOLUTION s. Kanalizační vpusť MCH KVB 1S, suchá klapka, litinová mřížka. Dodáván včetně rámu určeného pro okamžité zabetonování. LAPAČ LITINOVÝ STŘEŠNÍCH SPLAVENIN - GAJGR DN 1– PROPOJENÍ SE SVODEM A. VRÁCENÍ PŮVODNÍ SKLADBY CHODNÍKU f).

POLYMERBETONOVÝ ZLABS OCELOVÝMI HRANAMI SPÁD DNA S LITINOVÝM ROŠTEM. Frézování prorostlých kořenů v kanalizaci. Na vstupu se podle průměru okapové roury vyřízne připravený. Dva kusy gajgrů litinových, na průměr 1mm, nové nepoužité.


Prodej potrubí a tvarovek (plastové, kameninové, betonové, litinové ) pro rozvody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky