pondělí 22. října 2018

Ariston velis inox 50

Ariston velis inox 50

VELIS EVO INOX je plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s nerezovou. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Plochý nástěnný zásobníkový ohřívač vody se zásobníkem z nerezové oceli. V ohřívači jsou zabudovány nerezové vnitřní nádoby. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů - plochý s elektronickým ovládáním a LCD dispay, let záruky na vnitřní nádobu. Zásobníkové ohřívače Velis, Velis Plus a Velis Inox.


Ariston velis inox 50

Teplá voda pro sprchování je připravena už za minut. Díky technickému řešení představuje řada VELIS nejlepší možný produkt poskytující maximální komfort. Inovativní řešení umožňuje výhodnější způsob míchání. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


PLOCHÝ NÁSTĚNNÝ ZÁSOBNÍKOVÝ OHŘÍVAČ VODY SE ZÁSOBNÍKEM Z NEREZOVÉ OCELI. ABS – SOUBOR FUNKCÍ ZAJIŠŤUJÍCÍ. Olcsó és akciós VelisInoxösszehasonlítása. ARISTON elektrický ohřívač VELIS INOX 50. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Ariston velis inox 50

Popis produktu: VELIS INOX. Vďaka hĺbke len 27cm a možnosti. Ovládací panel s tlačítky. Zobacz inne Pojemnościowe podgrzewacze wody. Konstrukce s dvojitou nádrží, chytrý displej pro snadné ovládání, hloubka pouze 27. Plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s Wi-Fi konektivitou. Met zijn strakke design en. Ariston VELIS EVO WI-FI.


Závesy pre VELIS, VELIS PLUS A VELIS INOX, 3852066. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny. Nabízíme kompletní sortiment značek Jika, Roca, Laufen, Keramia, Hansgrohe, Paffoni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky