pátek 19. října 2018

Ohřívač nápojů

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Profesionální ohřívač horkých nápojů v nerezovém provedení s kapacitou l. Tento model je ideální pro restaurace, hotely, stánkový prodej a pod. Termovárnice a elektrické ohřívače nápojů, MojeGastro. Díky USB ohřívači nápojů si můžete přímo u PC udělat čaj nebo kávu a doplnit tekutiny a.

Ohřívač nápojů MultiTherm - 2litrů. Každému recenzentovi se naskytne taková příležitost jen jednou za život. No považte sami, testovat USB ohřívače pro udržování teploty nápojů, a to hned dva!


Jeho čaj, nebo káva zůstanou teplé klidně celý den. Ideální k udržování teploty svařeného vína, mysliveckého čaje nebo horké vody na čaj. Horké nápoje při každé příležitosti! Elektrický ohřívač kávy, čaje či svařeného vína.


Vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli.

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Udržte si na stole teplou kávu nebo čaj jak dlouho chcete s tímto šikovným gadgetem ve tvaru BB-drona z Hvězdných válek. Doprava ZDARMA u objednávky nad 7Kč.


Každému jistě přijde vhod odpočinková káva při ustavičné práci za počítačem. Můžete si kdykoliv ohřát svůj oblíbený nápoj a nebo jej udržovat teplý (o teplotě 50- 60°C). Dostupnost:dodávka do dnů.


Napájen je pouze z USB konektoru a nevyžaduje žádné další adaptéry. USB ohřívač nápojů Vám připraví rychle horký čaj nebo kávu a nemusíte ani. Pokud jste často na cestách a potřebujete něco ohřát, například kávu či čaj, tak tento ohřívač je přesně pro Vás. Zavařovací hrnec - ohřívač nápojů PROFESSOR ZVH271. Vypouštěcí kohout, Nastavitelná teplota a čas. Objem l, vejde se do něj nejpoužívanějších. Originální dárek, gadgets Usb ohřívač nápojů, usb hračka pro počítačové maniaky.


Výborný pomocník, který ocení každý milovník horkých nápojů při dlouhé práci u počítače. Pracujete na počítači a káva nebo čaj Vám chladne rychleji, než jej stačíte upíjet? Zapojte tuto podložku do počítače přes USB port.

U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Zásobník a ohřívač nápojů - l od Gastronom. Stříbrný ohřívač na hrnek s USB výstupem a dvěma USB vstupy. Celonerezový zásobník pro ohřev a udržování teplých nápojů při výdeji.


Pokud potřebujete uchovat nápoje nebo polévky bez ztráty teploty, tak jsou tu pro vás termosy, zásobníky nápojů a ohřívače. Rozměry výrobku: ø100×mm. Studený nápoj už není tak dobrý, ohřejte si hrnek s čajem na speciálním USB ohřívači nápojů ve tvaru srdce.


Vařič jen zastrčíte do USB a můžete si ohřát nápoj. Regulovatelný termostat do 99°C. Satzuma DL2- USB udržuje Váš nápoj stále horký. Stylový design a jednoduché použití. Popis: Nic neinstalujete, pouze zapojíte a buď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky