pátek 19. října 2018

Viadrus 5 článkový

Pa pro článkovou verzi, min. Třída kotle dle EN 3- 5. Objem spalovací komory dm3. Palivo: černé uhlí, hnědé uhlí. Přednosti:- splňuje třídu dle ČSN EN 303- - ekologické spalování černého a hnědého uhlí - kvalitní.

Kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním. Muzeme se nakym zpusobem kontaktovat? Teplovodní kotel HERCULES U umožňuje spalování paliva odhořívacím způsobem v litinovém tělese při splnění nejpřísnějších emisních podmínek třídy. Emisná trieda kotla, trieda, 4. Nastaviteľný výkon, kW, - 25.


Máme kotol na tuhé palivo značky Viadrus. Intenzívne sme začali kúriť od. Mám článkový a samozrejme aj aku.

Prednosti: - možnosť spaľovania dreva vyššej vlhkosti (až ) - vysoká korózna odolnosť liatinového výmenníku - jednoduchá obsluha a údržba - dlhodobo. Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu). Před půl rokem jsme si zakoupili kotel zn. Hořák druhé generace se šnekovým podavačem na pevná paliva. Základním palivem je uhlí o granulaci 0. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Pro zvýšení životnosti celé sestavy.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Viadrus článkový, Cena: 3€, Lokalita: Sabinov. Prednosti: - spĺňa emisnú triedu podľa ČSN EN 303- - účinnosť až - možnosť spaľovania hnedého uhlia - vysoká. Domů náhradní díly - viadrus.


MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Kotel HERCULES Usplňuje Ecodesign pouze na palivo černé uhlí (z článková verze), proto jste povinni používat kotel v souladu s podmínkami dotace tzn. Litinový kotel HERCULES UECO je určen na ekologické spalování koksu (zbytek z černého uhlí).


Kotel Hercules Uje litinový zplyňovací kotel s ručním přikládáním, řadí se do skupiny kotlů na tuhá. V prípade záujmu o ten ktorý nahradný.

Jednoduchá obsluha a údržba. Odstupňování výkonu dle počtu článků. OPOP UNI kotol na tuhé palivo. Rozměry, technické parametry kotle.


Dosahuje emisní třídy dle ČSN EN 303- a splňuje podmínky „Ekodesign”. Kotel může být článkový a dodává se s univerzálním nebo retortovým hořákem. VIADRUS Herkules U - článkový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky