středa 31. října 2018

Bojler dražice 200 l kombinovaný

Kombinované ohřívače vody - bojlery Dražice se smaltovanou nádobou a pevně. Archiv Podobné Akumulační bojlery vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80– 2litrů a pevně vestavěným výměníkem. Elektrický ohřev je namontován na přírubě.


Hledáte sortiment Ohřívač kombinovaný ? Zajímá vás Ohřívač kombinovaný vertikální nebo obecně Ohřívač kombinovaný do vaší koupelny? Kvalitní kombinované bojlery na vodu Ariston, Dražice, Tatramat, objem 200l.

Typ bojleru, OKC 8 OKC 10 OKC 12 OKC 16 OKC 18 OKC 200. Nabízíme bohatou nabídku kombinovaných bojlerů značek Dražice, Tatramat a další. Bojlery kombinované DZD Dražice, Mora, tatramat můžeme definovat jako. Závěsný ohřívač vody zásobníkový, kombinovaný, větší výměníková plocha.


Kvalitné kombinované bojlery na vodu Ariston, Dražice, Tatramat,objem 200l. Nabízíme kombinované bojlery - akumulační ohřívače vody určené pro zavěšení na zeď. Kombinovaný akumulační ohřívač o objemu 2litrů určený pro zavěšení na zeď.


Bojler kombinovaný OKC 2L svislý, závěsné provedení Dražice.

Dražice OKC 125l kombinovaný ohřívač vody OKC125L bojler. DRAŽICE OKCV2bojler kombinovaný ležatý. Keramické topné těleso ovládané. Vodorvné rozteče kotevních šroubů. Taktéž vlastním ležatý bojler Dražice, 160L, kombinovaný. Pred 5rokmi som na doporučenie predajcu kúpil a namontoval 200l kombi boiler -ležatý zn. Bojler Dražice, 120l, bezne pouzivany, duvod vymeny byla.


Prodám kombinovaný ležatý Bojler na 2litrů vody, v provozu let, velmi. Charakteristika závěsných a svislých ohřívačů vody ( bojlerů ). Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie bojler 200l. Družstevní závody Dražice – strojírna s. W trubkový výměník 7msvislé umístění. Energetická třída C hmotnost: kg. Ohrievač zásobníkový kombinovaný ohrievač vody s objemom 2l . Zásobníkový kombinovaný ohřívač vody s objemem 2l. Celý popis a technické parametry.


Dodáváme náhradní díly DZ Dražice do bojleru jako jsou anoda, příruba, víko příruby. W keramické článků do kombinovaného bojleru.

OKCV 12 OKCV 16 OKCV 2. Napojení kombinovaného ohřívače na otopnou soustavu. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává. Vám děkují za rozhodnutí používat výrobek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky