čtvrtek 25. října 2018

Protherm 9k

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších elektrokotlů na našem trhu. Kotel RAY 9K má výkonový rozsah 1- kW, Ray 9K je určen jen topení. Nový elektrický kotol na vykurovanie Raja v štýle plynových závesných kotlov s mikroprocesorovým riadením s jednoduchým a prehľadným ovládaním. W energetická třída D palivo: elektrická energie hmotnost: kg. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Mám jej ovládaný prostorovým termostatem, který je na síťovém kabelu.


Protherm RAY 9K elektrokotel. Popis: Závěsné provedení, postupné spínání výkonu, možnost omezení max. Ovládací panel slúži na na zobrazenie teploty, okamžitého. Zboží je na dané provozovně skladem Rakovník.


Ohodnoťte tento produkt: ( počet hlasov: 0). Potřebujete poradit s objednáním? Elektrický kotol na vykurovanie RAJA v štýle plynových závesných kotlov s mikroprocesorovým riadením s jednoduchým a. Silový obvod je již připojen, problém je s připojením ovl.


PROTHERM elektrokotel RAY 9K. OV (ErP ready), energetická třída bez odtahu spalin Celý popis. Elektrokotle s možností přípravy TV v externím zásobníku (trojcestný ventil pro připojení zásobníku je součást propojovacích sad), plynulá modulace výkonu. Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů. Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody.


C V + kotel Ray 9K - s vertikálním uložením panelů. Alongside product quality, we attach great importance to partnership.

Protherm 9k
Protherm 9k

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky