středa 24. října 2018

Ohřívač vody mora s 80

Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody. Elektrický ohřívač MORA KOMFORT kulatý, objem l, možný přívod pro. Tento ohřívač vody obsahuje topnou přírubu s kvalitními trubicovými tělesy na ohřev. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Kombinovaný elektrický ohřívač MORA kulatý s termostatem objem l, možný přívod. Mora Keomk SKL je kombinovaný elektrický ohřívač vody, který se vyznačuje rozměrům 8x 5x 5milimetrů a objemem litrů.

Tradiční ohřívač vody MORA s konstrukčními zlepšeními a nově řešeným teploměrem. Je určen k zásobování jak jednotlivých odběrných míst tak i skupinových. Kombinovaný tlakový ohřívač vody Mora Komfort o objemu litrů určený ke svislé nástěnné montáži. Může se pochlubit vysoce kvalitní izolací nebo ochranou. Inteligentní tlakový ohřívač vody Mora Komfort Slim o objemu litrů určený ke svislé nástěnné montáži. Hlavní předností je provozní režim Eco Smart, který díky.


Díky plynulé regulaci si teplotu libovolně nastavíte až do. Instaluje se vertikálně a kvalitní izolace omezuje ztráty.

Přívod je vhodný i pro několik odběrových míst. Bojler beztlakový, objem 5l, objem 390x256x213mm, nastavení teploty vody v ohřívači až do 75°C, přívod pouze k jednomu. Konstrukce ohřívače vody : zásobníkový. Indikátor teploty: ANO Příkon (W). Objem ohřívače vody (l): 80.


MORA R 3 R 5 R, R 10 R 12 S 12 R 1termostat do bojleru Mora. Originální termostat pro ohřívač vody - bojler MORA R 3 5, 10 120. Ohřívač vody recenze Mora elektrický KEOM PKTP, kombinovaný. MORA EOMKS SHSM - elektrický zásobníkový ohřívač vody, příkon kW, smaltovaný vnitřní povrch nádoby, doba ohřevu hod.


MORA EOMK SHSM - zásobníkový ohřívač vody, příkon kW, smaltovaný vnitřní povrch nádoby, doba ohřevu hod. MORA EOM PK elektrický ohřívač - přívod pro několik odběrných míst svislá. Určitě si vyberete také další. S novými ohřívači vody MORA si tuhle rozkoš můžete dopřát kdykoliv, bez. Například energeticky nenáročný, dvojkomorový ohřívač EOMF.


Osobní odběr na pobočkách. Univerzální bojler MORA o objemu litrů je možné napojit na několik. Klasický ohřívač vody kulatého tvaru je vybaven termostatem a objemem litrů.

Je určený k zásobování jednotlivých nebo více odběrových míst. Doporučené zboží, kde si hlídat slevu. Vám pomůžeme s výběrem Vámi požadovaného zboží.


OHŘÍVAČ VODY TLAKOVÝ MORA EOMK80SK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky