úterý 23. října 2018

Klimatizace york návod

SPLIT DC - INVERTER SYSTEM. Nástěnné, parapetní, podstropní, kazetové klimatizace. Před zahájením používání tohoto výrobku si řádně prostudujte tento návod. U splitových klimatizací nalepte na venkovní.


Po přečtení si tento návod uložte na dostupném místě, abyste do něj mohli v případě potřeby.

YJCC-YJHC až R410A Kompletní řada kW až kW. Firma Climatec Group nabízí klimatizace York, Acond a Matushima - prodej, montáž a servis. Ročně instaluje nejvíce split systémů a skladem vede nejvíce. Nabízime vám Uživatelský manuál York ECOYPAL 051: PDF složku 7. Na této stránce si můžete stáhnout Uživatelský manuál a pročíst. Na stránce je stahování kompletně zdarma Uživatelský manuál York YHYB.


PDF Uživatelský manuál má stránek a velikost je 9Kb.

Nedodržení instalačního a uživatelského návodu může mít za. Pokud se roz- hodnete změnit nastavení klimatizace, postupujte podle následujících pokynů. Návody k obsluze v českém jazyce.


DODÁVANÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ K MOBILNÍ KLIMATIZACI. Dálkový ovladač je vyzkoušen na stovkách tipů klimatizaci našich zákazníků. Klarstein Metrobreeze New York klimatizace zajišťuje čistý, chladný vzduch během horkých letních dnů a ventilátorem či odvlhčovačem vytváří příjemné klima. Velmi snadné programování, vysoce kvalitní pouzdro. Univerzální SEKI Air dálkové ovládání klimatizace.


Zařízení pro podporu klimatizace sérii Alaska je výsledkem mnoha let zkušeností testování a diagnostika. Sada zahrnuje: klíč York zvládnout kompresor klíč řídit ložiska nafty Kiki klíč k nastavení spojky. Celý prostor štábního pracoviště je plně klimatizován a topen klimatizací York. Použitá klimatizace je dostatečně dimenzovaná pro letní i zimní provoz v plném. Tento návod k obsluze se smí – i jen částečně – znovu tisknout, kopírovat nebo jiným.


Nastavení požadované teploty klimatizace : stisknutí tlačítka. Společnost Sabroe Refrigeration ( YORK Denmark ApS) - dále zde uváděná jako Sabroe. Upozornění: Po vypnutí napájení se automaticky.

Kompletní přehled podporovaných značek je uveden na konci návodu v PDF. Superior AirCo ovladač pro klimatizace. Pokud není typ klimatizace uvedený v přiloženém návodu, stačí ovladač přepnout. Koupit McQuay MCQUAY centrální klimatizace údržba kód manuálu Zelená Haier Daikin York Carrier, chcete vědět více McQuay MCQUAY centrální klimatizace. Ton,WallMount,ConnBack (FXAQ-M) - parametrické. Klimatizace Daikin Fan-Coil,0.


TZobrazení možností ávrat k zobrazení data LODO TEW- YORK Tastavení. Vhodné pro použití do všech typů klimatizací. Po použití zanechává svěží vůni. Obsahuje NANO SILVER, které likviduje až bakterií.


York jsou obchodní známky firmy Apple Computer Inc. WHE STING HOUSE, Erwinia, BASE X, XILENG, Xinle, Yangzi (Yair), YINYAN, YORK, Zhen BAO Zomix, Zoomix. Autorádio BLAUPUNKT New York 8Navi, Autorádio Blaupunkt New York 8Navi je multimediálním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky