čtvrtek 25. října 2018

Dakon 25 max

Oceľový kotol na tuhé palivá s výkonom kW pre spaľovanie uhlia a dreva. Ocelový teplovodní kotel DOR je zdroj tepla vhodný pro vytápění bytů, rodinných domů, provozoven a obdobných objektů. Má speciální konstrukci pro spalování hnědého uhlí.


Vhodný pro vytápění celého. Nechal jsem si provést revizi komína. Další výsledky z webu forum.

Archiv Podobné Dakon je jedním z předních výrobců kotlů na tuhá paliva. Více než let firma Dakon vyrábí kotle a. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Na videu uvidíme třikrát přidání a ubrání terciárního vzduchu což bude mít za následek viditelné zesvětlení plamenů a. Dříve byla roura do komína rozpálenou na 240°C a teplo unikalo do atmosféry, nyní je roura jen teplá. Dvířka popelová bez dusivky DOR, DOR F MAX. W palivo : hnědé uhlí - ořech 1. Chtěl bych topit převážně. Dobrý den chtěl bych se zeptat k čemu slouží přepažka mezi komorou přikladací a komorou kde.

DOR D - ocelové teplovodní kotle. DAKON DOR na tuhá paliva, ocelový, výkon 8-27kW, včetně dochlazovací. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Ocelový kotel DOR F na hnědé uhlí se zabudovanou bezpečnostní smyčkou. Pokud jsou ventily pohyblivé v celém rozsahu je to OK.


Na kotli máte funkční regulátor teploty přes dusivku. Nejdříve si překontrolujete skutečnou polohu. Univerzální ocelový teplovodní kotel na pevná paliva. Teplovodní ocelové kotle DOR jsou určeny pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv. Prodám kotel značky DAKON max, stáří kotle roky. DOR MAX ( teplovodní kotle dakon ). Doložení stáří z revizní zprávy, viz foto. Prodávám z důvodu výměny za slabší.


Topte pohodlněji, topte levněji i ve vašem kotli. Nová atraktivní a moderní verze kotle na tuhá paliva přináší vyšší uživatelský komfort a bezpečnost. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


Kupte Dakon kotel DOR F MAX na tuhá paliva (27kW) u nás. Předepsané palivo: hnědé uhlí – ořech I.

Náhradní palivo: hnědé uhlí – ořech II nebo kostka, brikety, koks. The new version of the best-selling modern boiler Dakon DOR F is special design for the combustion of brown coal. Katilo pakūra pagaminta iš aukštos kokybės kaitrai atsapraus plieno. Dakon Dor Max - tai ekonomiškas apatinio degimo katilas. Klapka zatápěcí DAKON DOR 2225MAX,- Pro kotel na tuhá paliva DAKON DOR 2225MAX,33245D Náhradní díly dakon Firma Dakon se zabývá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky