úterý 23. října 2018

Fenix termostat

Programovatelný dotykový termostat vhodný pro elektrické podlahové a stropní sálavé vytápění. Velké množství vlastností při jednoduchém rozhraní dotykového. Tento termostat, navržený speciálně pro ovládání. Programovateľný dotykový termostat vhodný pre elektrické podlahové a stropné sálavé vykurovanie.


Veľké množstvo vlastností pri jednoduchom rozhraní. Představení termostatu FENIX TFT s dotykovým displejem.

Návod na programovatelný dotykový termostat FENIX TFT. Týdenní programovatelný termostat s dotykovým displejem, přepínatelným režimem jen podlaha, jen prostor, kombinovaný režim. Elektronický programovatelný termostat s dotykovým. Termostat Fenix TFT a jeho. V současné době je tvořena šesti obchodními. Společnost FENIX přichází na trh s další novinkou, tentokrát v oblasti regulace topných systémů.


Nový termostat TFT je vhodný pro všechny. V této kategorii najdete pokojové termostaty FENIX.

Vybírat můžete programovatelné termostaty s týdenním i denním programem. Prohlédněte si cenové nabídky na Fenix Therm 3od obchodů na Zboží. Univerzální termostat se snímáním teploty prostoru (040°C) i podlahy (040°C), se spínacím kontaktem A, provoz je signalizován LE schválen pro. Fenix -Therm Analogový univerzální termostat -snímá teplotu prostoru i podlahy.


Ahojte, chcem sa opytat ci ma niekto namontovane tieto termostaty. Jedná se o nejpoužívanější termostat pro regulaci elektrického podlahového topení, díky dotykové. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Fenix TFT-je elektronický programovateľný termostat s dotykovým displejom s voliteľnou farbou pozadia. V menu je na výber jazykových mutácií.


Digitální termostat s dotykovým displejem, možnost volby barevného pozadí, CZ. Popis produktu Digitální univerzální termostat s dotykovým displejem FENIX TFT. Digitálny termostat s dotykovým displejom má možnosť voľby farebného pozadia a CZ menu.


Obsahuje prevádzkové režímy,,len podlaha,,,len priestor. Nový dotykový programovatelný termostat Fenix TFT je předurčen pro ovládání elektrického podlahového a stropního sálavého vytápění. FENIX -Therm 1er en elektronisk termostat utviklet for optimal regulering av gulvvarmesystem. Du velger mellom romtermostat.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

PFP Fenix topný 36W kabel 3m s vidlicí a termostatem. DOPRAVA ZDARMA - objednejte a vyzvedněte v blízkosti Vašeho bydliště. EB-Therm 8Univerzální digitální termostat s LCD displejem na DIN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky