pondělí 22. října 2018

Elektrické topení do bytu

Pro plyn musíte zajistit přípojku, rozvod plynu do bytu. Pokud je již plyn přiveden, je třeba provézt revizi plynu. Náklady dosahují několika tisíc korun.


Každý mě však od tohoto topení zrazuje s tím, abych do bytu dal buď akumulační kamna, el. Mohou nést i zrcadla, kamenné desky nebo být integrovány do.

U elektrického se do podlahy ukládají topné kabely či fólie, které fungují jako přímotop. Topení přímotopy nemusí být tak drahé, jak se na první pohled zdá. Jaký přímotop koupit do domácnosti, aby efektivně topil a nezruinoval. Co tě vede k tomu zrušit plyn a topit elektřinou?


Jinak dle správce přívody do bytu jsou ok na elektrické vytápění, takže by to bylo. Elektrické topení nemusí být drahé. Jsou elektrické přímotopy právem strašákem pro jejich drahý provoz? Termostat integrovaný přímo do topidla.

Neřekli byste ale, že elektrické topení by mělo být zrovna tím úsporným řešením? Tak jsem se dozvěděla,že nám do bytu budou instalovat elektrické přímotopy, protože barák je odpojený od plynu. Někdy trvá delší čas, než topení vyhřeje příbytek.


Jeho nevýhodou může být vyšší spotřeba elektřiny,” uvádí Marek Ingr ze společnosti Euronics. Všechny mobilní přímotopy mají zástrčku do běžné elektrické zásuvky. Můžeme jej rozdělit do dvou základních skupin - na přímotopné, a to lokální, nebo centrální. Chystám se kompletně rekonstruovat byt a řeším nejefektivnějš í způsob.


Co je lepší volba přímotop nebo elektrokotel? Další výsledky z webu diskuse. Spotřebitel › Vytápění přímotopy: Vývoj cen a budoucnost Archiv 27.


Jaký je vývoj cen za topení přímotopy v posledních pěti letech? Zajímavou alternativou pro topení v domácnosti přitom může být akumulační vytápění. Neuchovávají naakumulované teplo z nočních hodin až do večera. Jaké šance (pokud vůbec nějaké) mají přímotopy do budoucna?


Nástěnný přímotopný konvektor elektrický s malou konstrukční hloubkou vhodný. Právě pro tyto situace jsou určeny elektrické přímotopy, sloužící jako doplněk ke klasickým.

Absence kabelu s vidličkou do zásuvky. Moderní elektrické topení, které topí jen tam, kde je to zapotřebí. Jejich tepelný účinek lze pocítit ihned po zapojení do sítě. Majitel staršího bytu se v takové situaci většinou neobejde bez počáteční investice do zcela nezbytných prvků, které umožňují byt pohodlně. Plyn tedy taky neni nejlevnejsi, ale do el. Výborné je zejména u starších bytů, kde není možné zvýšit úroveň podlahy.


Přímotopy slouží k vytopení prostor nejen bytu domu, ale především na. O elektrickém vytápění se v posledních letech hodně píše, na trhu je řada. Topné folie ECOFILM F jsou určeny jako podlahové vytápění do suchých konstrukcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky