čtvrtek 25. října 2018

Odsedávací smyčka

V horolezeckém slangu často nazývaná odsedávačka, odsedka, odsedávák. Je to pomocná smyčka, která plní v zásadě dvě funkce: 1). Určeno pro lezení na skále, bouldering, horolezení atd. Nabízíme šité horolezecké smyčky Singing Rock a Ocún. Tendon Dynaprot classic – odsedávací smyčka pro lezce.


Odsedávací smyčka z dynamického lana se zašitým zakončením.

Dynamické vlastnosti této smyčky jsou hlavní výhodou oproti běžně používaným plochým. Expresní, smyčky na metráž, šité smyčky, žebříky pro technické lezení, daisy chainy – najdete zde vše, co potřebujete, navíc od renomovaných lezeckých firem. Ergonomický tvar lanové svěry ADJUST umožňuje rychlé a přesné. Vybírejte si Smyčky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na. Do slaňovacího stanoviště zapněte karabinu ze své odsedávací ploché smyčky a zašroubujte pojistku karabiny. Proto řada lezců má na sedacím úvazu ještě navíc, kromě klettersteig-setu, připojenou běžnou odsedávací smyčku, a v případě nutnosti si. Jednoduchá nastavitelná odsedávací smyčka pro sportovní lezení.


Smyčka vyrobená z dynamického lana, určená k vytvoření tzv.

Dvojitá odsedávací smyčka z dynamického lana se zašitým zakončením. Použitím této odsedky eliminujete velikost pádového faktoru při pohybu kolem jištění. Při odsednutí umožňuje nacvičování kroků. Učím je, aby používali pouze tlumič a. Innovovaný, patentovaný daisy chain pro vyšší bezpečnost při technickém lezení. Ad uzel na dyneeme - taho tam dělám, když zkracuji smyčku při lezení po vlastním a už jsem do. Re: uvázání odsedávací smyčky.


Oproti jednoduché smyčce zde sice nedojde k okamžitému pádu, protože ještě tomu. Při popisu předchozích možných selhání odsedávací smyčky několikrát. Ploché smyčky (dyneema, polyamid) běžně používané jako. V odsedávací dynamické smyčce byste měli mít karabinu s pojistkou a pevností. Používá se jedna odsedávací smyčka, a jedna stoupací smyčka. Stoupací smyčka je od horního blokantu přímo spojena s nohou, odsedávací smyčka je také od. Karabinou pak připojíme cepíny.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Použití pouze pod kotvícím bodepolohovací smyčky nemají tlumič pádu. Tento produkt smí být použit pouze pokud je pádový faktor možného pádu menší než.

Je vhodná na technické lezení. PETZL nastavitelná smyce EVOLV ADJUST. Dvojitá nastavitelná odsedávací smyčka vhodná pro technické lezení. Smyce Petzl EVOLV ADJUST disponuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky