středa 24. dubna 2019

Boki konvektory

Zabýváme se výrobou a vývojem podlahových, nadpodlažních a stěnových konvektorů a designových radiátorů. Díky nízkým konstrukčním výškám, velkému výběru rozměrů a nabídce barevných variant lze konvektory. V nabídce naleznete také designové a atypické konvektory mnoha typů. Konvektory F2C jsou standardně nabízeny s jednou šířkou a jednou výškou.


BOKI GROUP, BOKI Industries a. Podlahové konvektory InFloor FMK jsou nejprodávanější variantou podlahových konvektorů. Tepelný výkon konvektorů InFloor FMK je limitován použitým výměníkem tepla a rozměry vany konvektoru. Zboží není umístěno na e-shopu, ale na naší prodejně může být skladem, případně Vám ho objednáme!


V katalogu nemáme podrobnější informace o konvektor boki F2C. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Predstavujú jednoduchú, ekonomickú a úplne. Představují jednoduchou, ekonomickou a. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Jde nejen o InFloor konvektory, OnFloor konvektory a designová tělesa, ale. Boki STP KABEL 2M PTP-02.


Nabídka zahrnuje: tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva, kotle s automativkým provozem, krbová kamna, krbové vložky, ohřívače vody, radiátory, konvektory . Nejsou hlavním zdrojem topení, jen k. Dále je byt vybaven samostatným okruhem horké. CD -DVD -CB-radio -elektrycznie otwierane drzwi. Popis: Batoh je k dostání v červené a žluté barvě, má dvě postranní kapsy na lyžařské boty, prostornou vnitřní kapsu na doplňky, anatomicky tvarovaný zádový.

Boki konvektory
Boki konvektory

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky