pátek 26. dubna 2019

Dražice okc 200 ntrr

Více informací o nepřímotopném zásobníku OKC NTRR. Bojler DRAŽICE OKC 2NTRR stacionární zásobník teplé užitkové vody. Vhodné pro externí zdroj tepla. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky.


Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Charakteristika ohřívačů Provedení ohřívačů Novější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 100–3litrů se. Ohrev vody zabezpečujú dva. Nákup bez rizika: dní na vrácení. WEnergetická třída C hmotnost: 1kg.


Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemech 2, 2a 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma. Smaltovaný nepřímotopný ohřívač pro solární systém k postavení na zem o objemu 2litrů se smaltovanou nádobou a dvěma výměníky pro ohřev TUV z. Bojler nepřímotopný pro solární systémy se dvěma výměníky. Družstevní závody Dražice -strojírna s. Vám děkují za rozhodnutí používat výrobek naší značky. Ohřev teplé vody pomocí slunečních kolektorů je typickým příkladem využití sluneční energie. Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem v objemech. Systém je poměrně jednoduchý, účinný a spolehlivý.


Naše cena včetně DPH a PHE. Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci: Zdravím. Dostanu do tohohle bojleru: Dražice OKC. Doporučujeme vypracování projektu.


TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Dodatočný ohrev sa dá vykonať. Dražice OKC 2NTRR, stacionárny valcový zásobník TÚV s dvoma hadmi, objem 200L. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Objem 2litrů, stacionární Mpa Detailní informace.


Dražice stacionārie, vertikālie ātrsildītāji MPa OKC 2NTRR. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Stacionární MPa – boční vývody výměníku, bez boční příruby.

Dražice okc 200 ntrr
Dražice okc 200 ntrr

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky