pátek 19. dubna 2019

Průmyslová topná tělesa

TOPNÁ TĚLESA DO PRŮMYSLOVÝCH APLIKACÍ. Kontaktní osoba: Petr Horák - manažer prodeje tel. Společnost NÜGA se sídlem v Georgensgmünd vyrábí bezpečnostní ponorná průmyslová topná tělesa včetně příslušné regulační techniky a prostřednictvím. Tato topná tělesa tvoří nejdůležitější a nejrozsáhlejší oblast nabízeného sortimentu.


Kvalitní topná tělesa s vysokou spolehlivostí od Acim-Jouanin, největšího evropského výrobce průmyslových topných těles, topných patron, topných desek a. Největším evropský výrobce, široká nabídka - topné desky, topné tělesa, ohřev sudů a další.

Nestandardní topná tělesa, náhradní tělesa do elektrických vyvíječů páry, výroba topných těles. Tyčová topná tělesa, elektrické, průmyslové. Topná tělesa určená pro ohřev vody a podobných kapalin bez nebezpečí. Topné těleso je určeno pro přímý ohřev vody v průmyslových pračkách, má dvě. Ponorná topná tělesa z PTFE GALMATHERM pro přímý ohřev v nádržích, u kterých jsou požadovány malé vestavné rozměry, velké výkony a vysoká odolnost. Zakázkové topné těleso do průmyslové pekárny 1kW.


Radiátory SR jsou kompaktní topná tělesa s vysokým výkonem určená do. Deset let tato firma vyrábí elektrická topná tělesa pro ohřev kapalin a plynů, určená pro průmyslové a domácí elektrospotřebiče. Všechna tělesa se vyrábějí ve.

Na začátku DEVI vyráběla topná tělesa pro průmyslové účely. V raných šedesátých letech DEVI začíná vyrábět elektrické topné kabely. Tuto normu nelze objednat, jelikož byla zrušena. Zobrazit všechny normy ze třídy. Elektrická průmyslová topná tělesa.


Distribuce průmyslových topných těles a příslušné regulační techniky, krytky, zátky, krycí pásky, včetně tvarových výřezů dle požadavků zákazníka a další krycí. Koncepčně jsou naše topná tělesa řešena tak, aby bylo možné jejich připojení na 2V. Acim Jouanin - Průmyslová topná tělesa, trysková tělesa, topné desky, topné patrony, ohebná topná tělesa, tělesa s ochranným pláštěm, ponorná tělesa. Vyrábíme elektrická topná tělesa, topné patrony a pásy pro průmysl, galvanické lázně, formy a bloky motorů.


Koupit průmyslové topné těleso z nerezové oceli s vysokou hustotou pro průmysl, elektrické součásti topení s technologií Superb Heater now! Topná patrona je těleso (rezistor) určené do těžkých průmyslových podmínek a pracující s Jouleovým teplem, které se využívá při průmyslovém ohřívání. V naší nabídce najdete topné patrony a topná tělesa, keramické a slídové desky a trubková topná tělesa. Největší katalog firem zabývajících se činností - Topné tělesa, topné patrony v České. Průmyslové vyhřívání - prodejce elektrických topných těles a kvalitních. Home Průmyslová odvětví v nichž nabízíme naše službyMetalurgický průmysl.


V ostatních průmyslových odvětvích pro ohřev chemických lázní a tuhých. Otopná tělesa teplovodní (desková, článková, trubková, konvektory). Vyrábíme topná tělesa, topné patrony a pásy pro průmysl, galvanické lázně, formy a bloky motorů.

Zhotovujeme topná tělesa pro domácí spotřebiče, akumulační. Zajistíme komplexní průmyslová řešení ohřevu kapalin i plynů. Nabízíme topná tělesa pro domácí. K vytápění průmyslových hal a ostatních velkooběmových prostorů využíváme. Modul POM je vhodný i pro systémy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky