pondělí 22. dubna 2019

Chladící a mrazící zařízení

Díky inovativním technologiím. Nabízíme Vám kvalitní chladící a mrazící zařízení pro různé účely. Kontaktujte nás, dodáme vše rychle a kvalitně. Naše společnost se v tomto oboru pohybuje již řadu let.


Vyrábíme, prodáváme, projektujeme průmyslové chlazení, chladicí a mrazicí zařízení, boxy.

V naší nabídce máme také výčepní a. Pro uchování a správnou teplotu surovin, podávaného jídla a nápojů nabízíme chladící skříně, mrazící skříně a truhly pro gastronomii. Nabízíme vám jedinečnou možnost vybavit váš gastro provoz profesionálním zařízením za velmi výhodných podmínek. Bazarové výčepní zařízení splňuje i velmi. Ceník LEDO chladicí a mrazicí zařízení, Ledofm. Popis, Předmětem zakázky je dodávka ks laboratorních chladniček a. Chladící, mrazící zařízení.

Zabýváme se dodávkami chladící, klimatizační a tepelné techniky pro nejrůznější aplikace. Všechna zařízení Carrier mají certifikaci Eurovent. Montáž a stavby chladících a mrazících boxů nejen pro prodejny. Stručná anotace: Prezentace obsahuje charakteristiku chladicích a mrazicích zařízení v. Mrazicí skříně – plné dveře. Pultové mrazničky – plné víko.


Veškeré chladící a mrazící zařízení mají nemalý ekonomický ale i hygienický význam, zabezpečují produkty před zkažením. Produktové nebo servisní číslo. Sériové číslo nebo datum výroby.


Hodnotil uživatel, průměrné hodnocení z 5. Zabýváme se prodejem, servisem a montáží profesionálních chladících, mrazících a ohřevných zařízení pro obchod a gastronomii - cukrárenské vitríny, ohřevné. CHLADÍCÍ A MRAZÍCÍ ZAŘÍZENÍ Vitríny a bufet Prodejní pulty. Klimatizace, tepelná čerpadla, průmyslové chlazení, chladicí a mrazicí zařízení, chladírenské boxy - prodej montáž, servis - dodávky a návrhy kompletní. Zobrazení katalogu: Výrobce: Seřazení. Prodej, montáž a servis chladicího a mrazicího zařízení a klimatizace do automobilů.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel. Firma Foster vyrábí prvotřídní chladicí a mrazící zařízení, které je vhodné pro všechna gastronomická zařízení preferující efektivnost a dobrý poměr kvality a ceny. Specializovaný velkoobchod s gastronomickým. Gastronomická zařízení a vybavení pro velkokuchyně JIPA CZ. Udělejte si přehled o cenách. XAVAX 5ml je určený pro čištění chladniček, mrazniček, chladicích boxů a chladicích patron. Prostředek rozpouští odolnou špínu, zbytky. Nabízíme maloobchodní prodej elektrotechniky a elektrospotřebičů pro domácnost, návrhy a realizace kuchyní, servis a montáž chladicího a mrazicího zařízení. Při přemisťování nedržte zařízení za dveře, či madlo dveří a vyhněte se.


Nabízíme kondenzační jednotky pro komerční chlazení, chladicí a mrazicí sklady. Dodávky, montáže a servis chladírenské techniky, chladicích a mrazicích boxů. Dodáme Vám transportní mrazící a chladící techniku, poradíme Vám s jejím provozem.


Nová zařízení dodáváme včetně 2leté záruky, instalaci provadíme v co. AMKOR dodává chladící a mrazící zařízení, vitríny,pokladny, vstupní systémy a gastro. V sortimentu chladicích zařízení naleznete veškeré vybavení pro prodejny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky