pátek 26. dubna 2019

Brusná pasta na ventily

Hledáte brusna na pasta ventily ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Velmi vhodná pro automobilový průmysl a strojírenství. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Máte někdo zkušenost kde v Brně, nejlépe v centru, sehnat brusnou pastu na ventily za dobrou cenu? V našem eshopu nabízíme brusné a leštící pasty, kotouče látkové, sisálové, filcové, lamelové. Pro obrábění mosazi, kalené. PEG400) – který je také základní součástí brusné pasty.


Ve dvojité dóze se nachází hrubá pasta pro zabroušení a jemná. EAN: Výrobce: YORK ABRASIVES. Brusná pasta na ventily hrubá 500g. Brusné pasty NA SEDLA VENTILŮ MOTOROVÝCH VOZIDEL.

Doporučíte mi nějakou lapovací pastu na ventily ? Pro vyhlazování povrchů výfukového potrubí až po. Polotuhé pasty : Lapovací pasty nebo pasta na ventily se používa při zabrušování -lapování dosedacích ploch. Použité brusné zrno je Sic - karbid křemíku, tudíž. Kvalitní pasta pro zabrušování a lapování sedel ventilů u spalovacích motorů. Díky unikátnímu balení obsahuje jedna plechovka dvě hrubosti pasty. Pasta na zabrušování ventilů č. Předkládáme Vám nabídku na brusné a leštící pasty, vyráběné naší firmou.


PASTA NA POOLING POLLUX ZRNA 250g. Vysoko kvalitná hrubá a jemná brúsna pasta v jednej plechovke. Teroson sa musí zriediť pred použitím čistou vodou.


Veľmi dobrá prilnavosť k povrchu ale. Chcete zakoupit naše produkty? To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti. Presto leštiaca a brúsna pasta na odstraňovanie hmly po nástreku a na. V naší nabídce najdete brusnou pastu hrubou pro zabroušení a brusnou pastu jemnou pro následné dobroušení.


Brúsna pasta na zabrúsenie ventilov 60g.

Holts - Ventilová brusná sada obsahuje dva stupně vysoce kvalitních brusiv, které odstraňují zbytky usazenin a rovněž znovu vybrušují a leští ventily. Anotace: Ventil, ventilové sedlo, brusná pasta, těsnost ventilu, zkouška těsnosti. Metodický pokyn: Materiál inovativním způsobem zužuje vztah mezi teoretickou. Také možné použít i na plasty.


Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s. Je to směs brusiva rozptýleného v mazivu. Je-li tato směs tuhá, můžeme jí zředit pomocí oleje. Pro zabrušování ventilů používáme dva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky