pondělí 22. dubna 2019

Protemp 4

Protemp 4

Bis-akrylátový kompozitní materiál s vysoce kvalitním nanoplnivem pro provizorní náhrady s automatickým mícháním a dávkováním v m. Spolehlivě silné dočasné ošetření, vhodné i pro dlouhodobá provizoria. To buy the product in video from Dentalkart. Shop with confidence on eBay! Dodává se v odstínech Bleach, A A A A3. Nanokompozit, časově úsporný, vysoká pevnost a dlouhodobá životnost.


Protemp 4

Hladký lesklý povrch bez leštění. Kompozitný materiál pre provizórne náhrady (aj dlhodobé) s automatickým miešaním a dávkovaním v miešacom a aplikačnom systéme od 3M. Materiál pro zhotovení provizorních náhrad. Bis-akrylický kompozit s novou generací vysoce kvalitního nanoplniva. Vynikající estetika, pohodlná aplikace a. Eight-unit Provisional Bridge Using.


Purchasing from our website is exclusive to Aluro HealthcareNZ members only. If you are a healthcare professional and would like to apply for a membership. Record-breaking fracture resistance and toughness. Total set time of only five minutes. Protemp Temporization Materials at Months.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky