úterý 30. dubna 2019

Haas sohn nivala

Technické parametry Účinnost Výkon 8-1kW. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 6mm. Krbová kamna Haas Sonh Nivala s teplovodním výměníkem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. V prostřední části kamen je.

Při koupi tohoto výrobku dostanete slevový kód na nákup v našem obchodě v hodnotě 2. Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému. Nákup bez rizika: dní na vrácení. K nákupu hlavního produktu od nás získáváte finanční bonus pro nákup příslušenství uvedeného v seznamu zboží pod tímto textem. Dostupnosť, tovar na cestě.


Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy. Regulovatelný výkon 5-1kW.

Kamna Haas Sohn Nivala s výměníkem. Možnost napojení na externí přívod vzduchu, automatická ochrana proti přehřátí při výpadku el. Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem.


Vývod kouřovodu, vrchní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa. Barva, antracit, šedá dkažba. Teplovodné krbové kachle Nivala s výmenníkom - moderné oceľová kachle vo farebnom. Parametre Účinnosť Výkon 3. HAAS SOHN NIVALA najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Mám úplně stejné zkušenosti s těmito kamny, tak jak popisuje pan Kudláček. Krbové kachle s teplovodným výmenníkom od českého výrobcu.


Možnosť napojenia na externý prívod vzduchu, automatická ochrana proti prehriatiu pri. Výkon 1kW (voda 1kW, vzduch kW).

Teplovodní krbová kamna Nivala s výměníkem - moderní ocelová kamna v barevném provedení antracit a béžová. Dvoustupňové spalování, vyměnitelný. Nakupujte Haas sohn nivala s vymenikem krbova kamna nejlevněji na trhu. Zobacz inne Kominki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


U teplovodních krbových kamen Nivala se setkáte se zcela jedinečným. Dvojstupňové spaľovanie, vymeniteľný výmenník. Vysoka účinnosť a nízke emisie do ovzdušia. Oplach skla proti usadzovaniu.


Bekijk en download hier de handleiding van Haas - Sohn NIVALA Kachel (pagina van 13) (English).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky