čtvrtek 25. dubna 2019

Odsávací zařízení

Nástěnná odsávací a filtrační zařízení. Firma ADAMIK nabízí odsávací zařízení rozdělené do kategorií dle použití. Základní řada FT xxx SF tvoří klasické pytlové odsávače navržené pro odsávání třísek. Odsávací zařízení slouží k odstranění prachu, třísek či hoblin, při nejrůznějších dřevoobráběcích pracích.


Při výběru správného odsávacího zařízení je důležité. Hledáte odsávací zařízení ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Stroje v antistatické úpravě se dají. Profesionální dřevoobráběcí stroje, ruční a elektrické nářadí, nástroje, stroje na zpracování palivového dřeva a. Vybavení truhlářských dílen a provozů zajistí čisté, bezprašné a zdraví neškodné pracovní prostředí. Pro odsávání prachu a třísek při dřevoobráběcích pracech. Víceúčelová mobilní odsávací jednotka určená pro filtraci prachu a zplodin vznikajících během široké škály aplikací.


Informujte se o profesionálním eletrickým nářadí od Metaba. Výhody odsávače: Kovový podstavec Tělo.

Speciálně navržené odsávací zařízení, vysoce výkonné, motor TurboFlow, nízká hlučnost, třístupňový filtrační systém. Odsávání je možné použít jako odsávání. Pro zlepšení pracovního prostředí v malých prostorách, nebo při používání několika dělových vrtání v jednom pracovním prostoru jsme vyvinuli odsávací zařízení. Filtrační a odsávací zařízení je vyrobeno z ocelového plechu, opatřeno kvalitním polyuretanovým dvousložkovým nátěrem. U této nové řady filtračních jednotek. Odsávací a filtrační zařízení v různých provedeních zařízení slouží k udržení čistoty vzduchu na pracovišti.


Nabízíme vysoce kvalitní filtrace firmy KEMPER. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Novinkou na trhu jsou odsávací zařízení řady Gemini pro odsávání emulzní a olejové mlhoviny, páry a kouře. Díky kompaktnímu a hranatému tvaru se ideálně. Průmyslový vysavač (Exhauster) Multivac 3. Parametry: Hmotnost (Kg): 24.


Správně dimenzované odsávací zařízení zajišťuje snížení množství vznětlivých směsí. E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Skvělé ceny, rychlé dodání.


Mobilní odsávací zařízení. Centrální odsávací systémy.

Pojízdný odsávací systém ECO Mini. Toto mobilní odsávací zařízení má své stálé místo při třískovém obrábění a to všude tam, kde musí být odčerpány staré. Sběrné a odsávací zařízení dieselových, benzínových a ethanolových nádrží bez rizika vznícení. Popis: 2- silon vak odsavač. U nás si vyberete jakékoliv nářadí od AKU vrtačky po zahradní traktor.


Pomocí této airbrush extrakce můžete účinně odvrátit šíření mlhy. Díky nastavitelné zásuvce ve třech směrech, můžete určit, kde uniká přefiltrovaný vzduch. Kompaktní rozměry, malá hmotnost odsavače a. Společnost Ruwac Industriesauger GmbH se v současnosti řadí k předním zástupcům trhu v oblasti projektování, konstrukce a výroby průmyslových vysavačů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky