středa 24. dubna 2019

Okc 80

Svislý elektrický ohřívač vody s keramickým topným tělesem a možností instalace v blízkosti odběrných míst. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tento kombinovaný bojler od firmy Dražice bez problému pojme až litrů vody. Ohřev vody zajišťuje výkonný dvouplášťový.

DRAŽICE OKC kombinovaný zásobníkový ohřívač vody 75l, závěsný, svislý. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 5mm. Kapilární regulátor (termostat) za normálních pracovních podmínek udržuje teplotu ve spotřebiči nebo jeho části, v mezích nastavených uživatelem. Závěsný ohřívač vody zásobníkový, kombinovaný, svislý. Výhody pro Vás: Příprava TUV pro objekty s teplovodním ústředním vytápěním. W trubkový výměník 41msvislé umístěníEnergetická třída C hmotnost: kg.


DZ Dražice - OKC ohřívač vody tlakový kombinovaný, pro svislou montáž, možnost napojení na externí zdroj, suché topné těleso CeramicSolution, vnitřní.

Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody. Jak velký zásobník na teplou vodu budu potřebovat, abych zbytečně neohříval. Hmotnost ohřívače bez vody 49kg. Přednosti ohřívačů vody DZ Dražice Mimo. Zásobníkový ohřívač vody kombinovaný - závěsný, svislý. Popis produktu Zásobník OKC 80.


Nepřímotopný smaltovaný ohřívač pro zavěšení na zeď v objemech litrů. Akumulační ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80–2litrů a pevně. Dražice OKC kombinovaný zásobník pro svislou montáž. Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 50–2litrů. Minimální odběrové množství: KS. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.


Ohřívač vody zásobníkový OKC 80l, svislý. Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi). Kombinované akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech – 2litrů.

Horizontálne rozostupy kotvových skrutiek (4mm). Poloha instalace: svislý (vertikální) Objem ohřívače vody (l): 75. KOMBINOVANÝ OHŘÍVAČ OKC Kombinovaný svislý ohřívač vody s keramickým topným tělesem a jedním výměníkem pro další zdroj tepla. DRAŽICE Bojler kombinovaný OKC, l, svislý (ohřívač zásobníkový) - Kombinovaný akumulační ohřívač určený pro zavěšení na zeď o objemu litrů. Osobní odběr na pobočkách.


Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Výhody pre Vás: Príprava TUV pre objekty s teplovodným ústredným vykurovaním na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky