pondělí 29. dubna 2019

Hana wolf

Léto je ideální čas pro odpočinek. Mnozí odjíždí na dovolené, tempo v práci se zvolňuje a lidé mají také více času věnovat se sami sobě. Inspirace pro ženy jak zářit, žít v radosti a rozkvětu.


Objevte své vnitřní kouzlo, nalaďte se sama na sebe a žijte svou ženu bohyni. Hana Wolf, MBA, Senior kouč. Empowering the goddess to rise and the people to be free.

Creating change through sharing stories of real people living in a different way. Hanka Wolf vás srdečně zve na svůj večerní workshop Ukončete samotu a otevřete se novému vztahu. Specializuje se na oblast nízké sebedůvěry, pomáhá lidem po náročném rozchodu a rozvodu a dlouhodobé. Snížené sebevědomí – pomáhám těm, které trápí nízká sebeláska a vnitřní kritika.


Dlouhodobá samota – koučink žen i mužů. See the complete profile on LinkedIn. Jak být ženou v mužském prostředí. Armáda je prostředí, ve kterém silně dominuje mužská energie a pro mnohé ženy je takové prostředí náročné.

Více než let se věnuje koučinku a pomoci lidem při odblokování negativního emočního nastavení. Hranice – Nízké sebevědomí, osamělost nebo porozchodová krize – to vše představuje pro Hanu Wolf, uznávanou koučku a mentorku působící. Můžete mít dva lidi se stejným vzděláním i zkušenostmi, přesto v jejich chování. Moje motto: Každý nový den je ten nejkrásnější dar. Jsem koučka, mentorka, lektorka, ale hlavně životní průvodkyně. Specializace: Zabývám se především sebedůvěrou, sebevědomím, prací s. Za dobu, co se věnuji osobnímu rozvoji a koučování, jsem slyšela mnoho různých. I am driven by the desire to tell powerful stories that empower people to create change within themselves and the world around them. OCTO CODES - Rozhovory - Lidé - Příběhy.


CHCEŠ ŽÍT TAKÉ SVŮJ VLASTNÍ STYL? Cordero were both lawyers before becoming entrepreneurs. Journey in the direction of your dreams. Získej díky tématickým kurzům nové dovednosti a poznej zajímavé lidi se stejnou vášní.


Despite never marrying, she became a widow after his. Find contact and company information for business people in our free business information database. Whitepages people search is. Mentorka, lektorka, autorka. Naučíme se hledat a ocenit naši krásu a jak na sebe nahlížet s láskou.

V závěrečném díle mini série článků o komplikovaných vztazích a nedobrovolné samotě se budeme věnovat tématu otevření se novému a naplněnému vztahu. Bez zájmu o dceru, bez emocí. Jak se něco takového může stát? Adressen und Telefonnummern. How is everyone been doing.


Photographer, Storyteller, World Traveller. Documenting a spiritual journey. Supporting conscious change. Spokojený vztah je jedním z největších přání každého člověka. Umíme si najít vhodného partnera či partnerku a žít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky