čtvrtek 25. dubna 2019

Rapid kombi

Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru! Jenže v Mladé Boleslavi se rozhodli jinak, takže. Předchůdcem můžeme prohlásit felicii, která skončila ve výrobě před. V nabídce je právě více než inzerátů od autobazarů i soukromých prodejců. Malý kombík patří už dlouhá léta k tradičním zástupcům mladoboleslavské automobilky.

Kvalitné služby, možnosť konzultácií a široký výber modelov automobilov. Why choose between a hatch or an estate when you can have two-in-one? Odvážny, moderný a dynamický. Prodejci po celé ČR, velmi podrobné vyhledávání na webu. Znovu přes online-konfigurátor se na svět předčasně dostala podoba ještě praktičtějšího provedení Škody Rapid.


Proč by ale potom existovala Fabia Combi s podobnou technikou za podobné peníze, ale větším kufrem? Najmä s príplatkovou výbavou v podobe presklených.

V ceně je zahnuta i prodloužená pětiletá. Check specs, prices, performance and compare with similar cars. Dálnice bez rychlostního omezení i silničky tak úzké, že se na ně stěží vejde jedno auto. Rapid se naopak honosí na poměry. Připravili jsme pro vás zajímavý srovnávací test vozů s okřídleným. KODA Fabia Combi u SKODAHOME. Monte Carlo, Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola, Signalizace vzdálenosti při parkování vzadu, Ochranné.


Domluvit předvádějící jízdu. Pokud máte zájem o nezávaznou předváděcí jízdu, dejte nám vědět a my vás obratem velmi rádi kontaktujeme a požadovaný model. Technické informace o modelu, motorizaci a výbavě přehledně. Základní ocelový střešní nosič pro vozy s uchycením pod střešní lem. Osobitý charakter Rapidu Spaceback vyjadřuje jeho originální označení.


Idea levné škodovky se v kombinaci s naftovým motorem a dvouspojkovou automatickou. Dlouho se Škodovka držela v nižší střední třídě osvědčeného formátu nabízet zákazníkovi kus auta navíc. ABS, klimatizace, mnoho další výbavy.

Vůz, který Vám přináší prostor i možnost vyjádřit svou individualitu. Všechny vozy procházejí důkladnou kontrolou 107. Když se na Spaceback podíváte z hlediska prostoru. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Standardní výbava a výbava na přání. Taky už si pomalu říkáte, že těch bílých škodovek bylo moc?


A urobila dobre, že sa vybrala týmto smerom a nie ku karosérii kombi. The black sheep of the Skoda family.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky