středa 9. října 2019

Tatramat eo 150 el

W VxŠxH - 14x 4x 4cm. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 4mm. Disponuje objemem 1litrů a je. W včetně rychloohřevu osmiboký hranol hmotnost: kg. Jsou ideální pro efektivní. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Závěsný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádrží v hranatém provedení.


Jeho nerezová příruba s topným tělesem je vybavená. ELEKTRICKÝ OHRIEVAČ VODY POPIS: Nástenny´ tlakovy´ zásobníkovy´ ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení. Technický list na stiahnutie. Velkou výhodou elektrických bojlerů je možnost využití. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn.


Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. Nástěnný tlakový zásobníkový ohřívač. Redakcia portálu nakupnyporadca. GB Wall mounted water heater with PCB.


TATRAMAT - ohrievače vody, s. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Montáž bojleru včetně dopravy, snížená sazba DPH. Elektrické svislé ohřívače vody - válcové základní. Má smaltovanú oceľovú nádrž v hranatom. Ohrievač elektrický závesný. EO 1EL (původ výrobku: ČR). Ohřívač vody Tatramat je hranatý nástěnný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádrží.


EOV 8 EOV 12 EOV 15 OVK 1, OVK 1, EO 3 EO 5 EO 8 EO 1. Zobacz inne Pojemnościowe podgrzewacze wody. Písek, cena 500Kč, od dugro na Sbazar. Bojler -Ohřívač Tatramat elektrický EO EL.


Popis: Prodám používaný el.

Tatramat eo 150 el
Tatramat eo 150 el

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky