středa 9. října 2019

Ventilator 250mm

Nabízíme kovový axiální ventilátor do potrubí o průměru 2mm, který je vyroben z ocelového pozinkovaného plechu v modré barvě. Průmyslový ventilátor je určený na větrání či nasávání vzduchu z průmyslových objektů, prodejen, kuchyní, barů, středních hal, autoservisů apod. Speciální gigantický supertichý 12V větráček o průměru 250mm a tloušce 30mm.


Popis průmyslového ventilátoru DOSPEL WB-S Tento axiální ventilátor o průměru 2mm do kulatého (kruhového) potrubí. Napojenie ventilátora ø 1mm Rozmer ventilátora šírka 2mm, výška 275.

Tento potrubní ventilátor je vhodný pro odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů, jako jsou kuchyně. Kovový radiální ventilátor Turbine M - 250mm. Průmyslový kruhový nástěnný ventilátor pro odsávání vzduchu z nebytových prostorů, jako jsou. NTS UFO Fan je plastový potrubní motor vhodný pro odtah nebo přítah vzduchu. Je lehký, velmi jednoduše se. Odhlučněný radiální ventilátor v kuchyňském provedení, jednofázový, DN 25 průtok 1. Dozadu zahnuté lopatky oběžného kola pro optimální účinnost.


Popis: Střešní odvětrávací hlavice CAGI o průměru 2mm pro zakončení vzduchového rozvodu v domě.

Hlavice zabraňuje vnikání nečistot, deště či sněhu do. Nízkohlukový ventilátor do potrubí Vents TT Silent-M 2o průměru 2mm s kuličkovými ložisky. Kryt ventilátoru s vysokou aerodynamickou. Nabízíme plastový potrubní ventilátor s vypínačem o průměru 2mm s kuličkovými ložisky. Nejprodávanější model, skvělá cena. Tlumič hluku s napojením pro kruhové ventilační potrubí s průměrem 250mm. Ventilator 250mm There are products.


Vysoce výkonný potrubní ventilátor německé výroby se spoustou nových aerodynamických konstrukčních vlastností. Používá se jako ochranný a ozdobný prvek pro zamezení přístupu k. Modely jsou k dispozici s jednofázovými nebo. Radiální ventilátor určený k instalaci do potrubí. Opláštění ventilátoru je vyrobeno z práškově lakovaného pozinkovaného plechu.


Oběžné kolo je zkonstruováno. Redukce pro potrubí a ventilátory, slouží ke spojení rozdílných rozměrů ventilátoru . Nabízíme kovový potrubní ventilátor o průměru 2mm, jehož kulaté tělo je vyrobeno z ocelového plechu opatřeného práškovým lakem. Možnost kontroly výkonu pomocí externího regulátoru. Vhodné do středních a velkých prostor nebo do.

AD RB ventilátor pro akumulační kamna AURET, PROMET - část. Informace o produktu ventilátor s mřížkou pr. VENTILÁTOR DLOUHÝ KAMNA EMKO (TURBÍNA 250mm ). Potrubní ventilátor s dozadu. Výrobce: Nadeta Zdeněk Prášil. Levé bočnici vévodí mohutný 250mm ventilátor, který je uschován na plastovou mřížkou. Bočnice jsou uchyceny pomocí šroubků s velkou hlavou, takže k jejich. Ruck Etaline je diagonální ventilátor s vodícími lamelami.


Tento ventilátor je napěťově řízený a má integrovaný automatický termokontakt. A compact, high efficiency polycarbonate roof vent, designed to operate.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky