středa 28. prosince 2016

Atmos dc 25gs

Zplynovací kotle na dřevo od českého výrobce ATMOS. ACD je vyráběno jako varianta u kotlů DC S, DC S, DC GS. Kotel je zařazen do programu Kotlíková dotace. Výhodou kotlov ATMOS Generátor je, že predhriaty primárny vzduch je privádzaný tesne nad trysku, a tak nedochádza k horeniu väčšieho množstva paliva. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu.

Pyrolitický kotel Generátor s ventilátorem pro ekologické topení dřevem. Kotel Atmos Generátor DC 25GS má velký příložný prostor vyložený. Je konstruován pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím. U kotlů Atmos typu GS (generátor) je horní komora bez vody, mimo přední a zadní stěny.


Naopak Atmos DC GSX měl účinnost 9. Kotle ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS a DC 40GS s velkým příložným prostorem vyloženým keramikou pro optimální kvalitu spalování. Je určený na vykurovanie rodinných domov, firemných a iných objektov. Ocelový zplyňovací kotel na dřevo ATMOS DC GS.


Kotel ATMOS 25kW na dřevo - GENERÁTOR na dřevoplyn s odtahovým ventilátorem a chladící smyčkou.

Kotel ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS a DC 40GS jsou úplnou novinkou v kotlích na spalování dřeva. Je to skutečný generátor na dřevoplyn. Ekologický zplynovací kotel na kusové dřevo.


Sú konštruované pre spaľovanie dreva, na princípe generátorového splyňovania s použitím odťahového ventilátora (S). Kotle jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s. Velký zásobník paliva (dlouhá doba hoření). Trubkový výměník, účinnost. Výkon: kW Palivo: Dřevo Objem násypky: 125l Materiál: Válcovaná ocel 6. Standardně dodávané akumulační nádrže ATMOS. Atmoksen puukaasukattiloita luonnehtii korkea laatu, suuri polttoainetila, helppo käyttö ja puhdistaminen sekä kattilan pienet mitat. Kotle na dřevo ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS a DC 40GS s velkým příložným prostorem vyloženým keramikou pro optimální kvalitu. ATMOS na dřevo a dřevěné brikety, generátor, spalování v keramickém. Typ ATMOS - generátor a dřevoplyn - s odtahovým ventilátorem - s chladící smyčkou.


Der Holzvergaser GS von Atmos ist ein einfacher Vergaserkessel für Holz und Holzbriketts. Der Atmos 25GS besteht aus hochwertigem 6mm Kesselstahl. Pro vytápění rodinného domku používám kotel na dřevoplyn ATMOS DC 25G. The boilers are constructed for burning wood and coal on the principle of generator gasifying with the use of a gas exhaust ventilator, which withdraws the.


Kotol ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS a DC 40GS sú úplnou novinkou v kotloch na spaľovanie dreva.

Egyedi ár - minőség garancia, országos házhoz szállítás. Kazán Kereső webáruház - dc25gs információ. Kotły ATMOS DC poprzez swoją konstrukcję umożliwiają spalanie drewna przy wykorzystaniu zasady generatorowego zgazowania drewna z wykorzystaniem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky