pondělí 26. prosince 2016

Plnička klimatizace

Nezávislí prodejci vybavení pro autoservis. Nejkvalitnější plničky klimatizace na trhu. V dnešní době, kdy je většina automobilů vybavena klimatizací.


Hledáte klimatizaci plnicka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Plně automatická plnička klimatizací.

Základní profesionální přístroj vybavený tiskárnou na servis autoklimatizací s. Záruka, servis, poradenství. Jeden z nějvětších světových výrobců dílů klimatizace a nářadí pro servis. Dále Vám nabízíme veškeré příslušenství, technická školení zaměřená na klimatizace motorových vozidel, záruční a pozáruční servis přímo ve Vašem servisu. Profesionální plnička kli- matizací BOSCH ACS 611. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Re: odpisová skupina- plnička klimatizace. Automatická plnička klimatizace Genesis, mobilní pro plnění, recyklaci, odsávání a vakuování.


Předchozí, Spustit prezentaci.

Kvalitní plně automatická stanice poskytující servis klimatizace osobních automobilů, dodávek, nákladních vozidel a agro mechanizace. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Prosím, nemáte někdo zkušenost se zařazením do odpisové skupiny PLNIČka KLIMATIZACE - v autoservisu. PLNICKA KLIMATIZACE BOSCH ACS 611.


Dostupnost, Dodání 1-dny. A - Grafický displej s ikonami. B - Zabudovaná databáze (auta, nákladní vozidla, zemědělské stroje).


V našem servisu MP Autodíly v Kolomutech u Mladé Boleslavi máme zcela novou STATION R1plničku klimatizace. Jedná se o plně automatickou plničku pro. Klimatizační systém ve vozidle není bezúdržbový, proto postupně dochází k úniku chladícího média. Zítra (Osobní odběr) info. Nejnovější generace osvědčené řady automatických stanic pro servis klimatizací. Plničky VALEO za akční ceny! Jednotka provádí veškeré funkce související s profesionální a výrobci. Elektronická plnička klimatizace umožňuje odsávání chladiva R134a, jeho rekuperaci, vyčištění, vakuování systému, naplnění plynem, odsátí a vstřik oleje. E - Zkouška těsnosti s Kitem 01.


F - Nastavení délky hadice.

Možno objednat s plničkou, nebo dodatečně jako příslušenství, snadné připojení. V letošním létě dostala Vaše klimatizace v autě pořádně zabrat, využijte naší služby a nechte si doplnit náplň do klimatizace. Poloautomatická plnička klimatizací pro použití na vozidla s R134A připojením. STRIPPER COMPRESOR KOMPRESOR KOMPRESOR klimatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky