úterý 27. prosince 2016

Okc 200 ntrr sol

Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Zeptejte se na tento produkt. Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou do provozního tlaku MPa o. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Stacionární solární zásobník teplé vody OKC NTRR SOL od českého výrobce Dražice v objemech 2- 3l. Bojler nepřímotopný pro solární systémy se dvěma výměníky. Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemech 2, 2a 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma. Smaltovaný nepřímotopný ohřívač pro solární systém k postavení na zem o objemu 2litrů se smaltovanou nádobou a dvěma výměníky pro ohřev TUV z. Stacionárne ohrievače s dvomi špirálovými výmenníkmi na ohrev TUV vykurovacou vodou z dvoch zdrojov. Dodatočný ohrev sa dá vykonať.


Poloha instalace: svislý ( vertikální) Objem ohřívače vody (l): 200. Ohřev teplé vody pomocí slunečních kolektorů je typickým příkladem využití sluneční energie. Systém je poměrně jednoduchý, účinný a spolehlivý.


Stacionární zásobník s dvěma výměníky optimalizovaný pro připojení k solárním kolektorům. Doporučujeme vypracování projektu. TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Zásobník vody je navržen a vyráběn jako součást solárního systému, který obsahuje další nedílné prvky tohoto systému, jako jsou sluneční kolektory a jejich. Nepřímotopný ohřívač pro solární systémy k postavení. Ohřívače jsou vybaveny dvěmi. Přečtěte si podrobné informace o produktu Dražice OKC 200. Objem 2litrů, stacionární Mpa Detailní informace. Solárny zásobník určený na ohrev UV pomocou solárneho systému. Plocha solárneho výmenníka: – m 2. OKC 2NTRR SOL najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Nová rada smaltovaných nepriamovýhrevných ohrievačov pre solárne systémy na postavenie na zem o objemoch 2–250–3litrov so smaltovanou nádobou. Nepriamovýhrevný ohrievač pre solárne systémy. Ohrievač vody Objem (l): 2Max.


ZÁSOBNÍKY TEPLÉ VODY PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY.

Okc 200 ntrr sol
Okc 200 ntrr sol

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky