středa 21. prosince 2016

Prodam radiator

Prodám radiátor Kermi Therm XProfil. Rozměr : 7délka 5výška 1šířka rozteč pro šroubení 5mm. K radiátoru je montážní sada. KORADO, kusy, ještě zabalené a nepoškozené,pouze obal je na pár místech natrhlý. Důvod prodeje: nevhodný typ do bydlení,možná.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Deskové otopné těleso RADIK VKL ks. Koupelnový radiátor bíly - oblé žebříky s el. Cena za jeden článek Kč.


Elektronická pošta (e-mail). Včetně všech potřebných úchytů. Prodam radiator KORADO kvalitetni radiator dim.

Levně prodám antikorové komínové roury rozměrů - délka 100cm - průměr 2 5cm. Rozdělují se podle připojení na VK, Klasik, rekonstrukční, VK Plan, VKL, VKM a VKU. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění ( radiátorů ). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné. Ia remontiruiu bampera radiatori privezli na remont no ne zabraliule 2godaRazmeri napisano na. Stavební materiál - prodám Stroje a nářadí - prodám Stavební materiál - koupím Stroje a. Radiator s nápisem Cool sound. TRIXIE Lůžko závěsné na topení cm.


Lehátko pro kočky na topení v žirafím designu. Díky pevné kovové konstrukci je lehátko stabilní a vhodné i pro těžší. Dobrý den, prodám ziskové e-shopy. PRODÁM KARAVAN HOBBY 10B: Zachovalý karavan Hobby 10B z roku s nájezdovou brzdou pro dospělé.


Komparačnímu testu kraloval Roaring Lion. See more ideas about Panthers. Porovnání cen prodam pelisek na radiator, srovnání cen prodam pelisek na radiator na portálu HLEDEJCENY.

GLAMOX električni stenski radiator z digitalnim termostatom HH, bel. KORADO kopalniški radiator LINEAR COMFORT s sredinskim priklopom. Asociací Český skokový pohár realizuje ze všech Velkých cen ČSP. Radiátory jsou v zachovalém stavu, viz. Rychlost prodeje nemovitostí na přímo nikdy nebyla větší.


TERMA Ribbon Vertical Electric. Prodej radiátorů v Plzni-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Electro Worl Baushop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky