pátek 30. prosince 2016

Rychlospojky na vzduchové hadice

Spojky pro automatizaci, rychlospojky, spony, kalibrované hadice pro vzduch a kapaliny, úpravné jednotky vzduchu, ovládací ventily, pneumatické válce. RYCHLOSPOJKA S TRNEM PRO HADICI RYCHLOSPOJKA S TRNEM PRO. Nástrčné kovové spojky pro plastové hadice na stlačený vzduch. Slouží ke spojení hadic vzduchových rozvodů.


Mosazné rychlospojky na vzduch určené k propojení hadic a vzduchotechnických soustav.

Rychlospojka na vzduch hadicová. CEJN úspěšně vyrábí rychlospojky pro vzduchové a kapalinové aplikace již téměř let. Univerzální rychlospojky Standard Dn jsou určené pro stlačený vzduch v průmyslu.


Systém připojení hadic na hadicový trn beze spon se nazývá Lock- On. Hydraulika, průmyslové hadice. Výroba a prodej hydraulických hadic a komponent.


Bajonetové spojky pro vzduch nebo vodu.

Modrá průhledná hadice pro stlačený vzduch, pracovní tlak Bar, poruchový Bar. Rozměry vhodné pro připojení rychlospojek a vsuvek Standard DN 2. Pneumatické nářadí a přísl. Nabízíme hadicové spojky a ryclospojky na autogen. Vsuvka s trnem na hadice pr. Vzduchová hadice, vhodná pro dofukování kol u benzinových pump, v servisech atd.


Hadice je tlaková, dlouhá 16m. Pro každého chalupáře nabídneme hadice z PVC pro vodu do 40oC na různé zavlažování včetně rychlospojek, nebo vzduchové hadice se spojkami pro vzduch. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


L, Y a přímé v různých rozměrech pro spojení vodních a palivových hadic. Popis: Pro rychlou výměnu hadic. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Propojovací vzduchová spirálová hadice je na obou koncích osazena. Nová hadice a příslušenství bylo koupeno letos v LIDLu.


Prodej hadic a příslušenství Přerov a okolí.

Dodáváme rychlospojky GEKA, postřikovače, hadice, stříkací pistole, navijáky hadic . Dále nabízíme průmyslové a vzduchové hadice, gumové pryže a. Kategorie Spojky na vzduch a kapaliny má následující podkategorie. Jde o rozvaděč s vnitřními G závity, nejčastěji zapojen s přívodem vzduchu v horní části. Doprava stlačeného vzduchu Vzuchové rychlospojky.


Nápojové pivní rychlospojky všech druhů a velikostí pro vaše výčepní zařízení. JG rychlospojky i DM Fit rychlospojky lze použít na rozvody nápojů nebo vzduchů. Pojistka proti vytáhnutí hadice 8mm z rychlospojek.


Zobrazuji 1-produktů z 24. Prvky pre pripojenie vzduchu a spojovacie prvky s doplnkovými funkciami ako rotačné. V katalogu nemáme podrobnější informace o vzduchova hadice rychlospojky.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky