pondělí 19. prosince 2016

Servis elektrokol

Jsme autorizovaným servisním střediskem všech značek, které máme v nabídce, ale provádíme servis většiny elektrokol na našem trhu. Areál Business Centrum Zálesí, autobusové zastávky Nemocnice Krč a. Svět elektrokol poskytuje kompletní servis jak cyklistických tak elektronických částí elektrokol. Opravujeme elektrokola všech značek na trhu.


Prodej a servis jízdních kol a elektrokol.

Nabídka přestavby jízdních kol na elektrokola. Poskytujeme plný záruční a pozáruční servis včetně diagnostiky baterie. Děláme autorizovaný záruční i pozáruční servis pro elektrokola značek, které máme v nabídce prodeje. Disponujeme vybavenou cyklodílnou a diagnostickým. Speciálně vybavená servisní dílna na opravy elektrokol ! Pět let provádíme servis na elektrokola, motory, baterie atd.


Svěřte své elektrokolo odborníkům!

Specializujeme se na elektrokola značky Agogs, 4freetime, Wisper, Panther a BH. Záruční a pozáruční servis, garanční prohlídky kol a elektrokol. Originální náhradní díly kola, pláště, brzdy, pedály, sedla, gripy. Servis a repase akumulátorů.


Máte doma elektrokolo které nefunguje a nevíte co s ním, radi se vám na něj. Spolehlivý servis elektrokol Ostrava. Pohodlná jízda s městským elektrokolem. Nabízíme komplexní servis elektrokol. Náročná jízda s horským elektrokolem.


Mobilita a skladnost se skládacím. Kompletní přestavby elektrokol. Největší výběr elektrokol na kamenném obchodě ve východočeském kraji ! Prodejna a servis Praha - Záběhlice (specializovaná prodejna ELEKTROKOL ). Jsme specializovaná prodejna elektrokol se širokým sortimentem, profesionálním přístupem a nadstandardními službami. KTM, elektrokola KTM, prodej, servis, půjčovna elektrokol.


Prodáváme kola a elektrokola, provádíme servis kol a elektrokol.

Provádíme přestavby kol na elektrokola. Terun, elektrotříkolky, skútry pro seniory. Tradiční český výrobce kol Leader Fox. Kvalitní kola a elektrokola pro všechny věkové skupiny montujeme přímo v Českých Budějovicích. Pujčte si od nás sportovní výbavu na víkend nebo třeba celé léto.


Svoz elektrokol do servisu. Možnost zkušební jízdy na elektrokole. Ale co se týká servisu, jsme univerzální. Značkový servis elektrokol HAIBIKE.


Postaráme se o Vaše elektrokolo Haibike na nejvyšší možné úrovni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky