čtvrtek 22. prosince 2016

Prodám dakon

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Prodám jednu sezonu použitý autom. Kamna snesou i vysokou zátěž bez toho aby se deformovali.


Doložení stáří z revizní zprávy, viz foto.

Prodávám z důvodu výměny za slabší. Byt je vytápěný vlastním plynovým kotlem DAKON. Kotle - dakon dor d kotel, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Kotle - kotel dakon, nabídky - prodám, prodej, inzerce.


Nutný vlastní odvoz z Rožnova p. Ocelový kotel na tuhá paliva o výkonu kW pro spalování. Přidám termostat a hliníkové.

Důvod prodeje nevyhovující výkon. Pro zobrazení, je nutné se přihlásit. Kotel DAKON DOR F MAX 27kW Univerzální ocelový teplovodní kotel na pevná paliva. Předepsané palivo: hnědé uhlí – ořech I. Nabízíme náhradní díly do kotlů na tuhá padliva včetně kvalitních a ověřených dílů pro kotle DAKON.


Automatický kotel PROECO typ Komfort - 18kW. Plynovy podokenní kotel DAKON PK 10. V kotli jsem topil pouze dřevem. MODRÁ BARVA,VZADU NA POSUN NA.


Za cenu šrotu prodám kotel Protherm, 14kW zemní plyn, se spodním ohřevem vody na léto, ND v ceně. Náhradní palivo: dřevo, uhelné brikety. Konstrukce je demontovaná viz. Je čtyři a půl roku starý a před měsícem odpojený od topné soustavy. Dakon KS24B - děravé trubky výměníku. Nyní odstavený z důvodu výměny, občas se nerozběhne a musí se vyresetovat, jinak po revizi prý v supr stavu, takže.

Výlučná zodpovědnost za vystavení tohoto prohlášení o shodě spočívá na. PRODÁM DAKON DUA KOMÍNOVÁ VERZE KW. DOR 45D - vyhledávání fulltext pomocí vysoké relevance - strana 5. Vytisknout tento inzerát Smazat. Nepoužitý-originál zabalený s kompletní dokumentací.


Ekonomizér do kotle DAKON 32. Domů náhradní díly - dakon. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Anoda zásobníku TUV DAKON elektroda hořčíková boileru. Dopyt na piest motora, Čaňa - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.


Skúste to tiež, služba je zadarmo. Kotel Atmos c18s Prodam použitý, ale neponiceny kokel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky