pondělí 19. prosince 2016

Grundfos servis

Potenciální úspory a doba. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. Zajišťujeme servis čerpadel. Naše týmy velmi zkušených servisních techniků z oddělení Opravy a údržby umí vyřešit jakýkoli problém, který byste s čerpadlem mohli mít.


Ferrmont sa špecializuje aj na záručný a pozáručný servis zariadení ČOV.

Samozrejmosťou je najvyšší komfort pre našich zákazníkov, ktorí môžu kedykoľvek. Grundfos čerpadla - opravy a servis. Mateřská společnost byla založena v Dánsku po druhé. Oprava čerpadel rychle a za příznivé. Prodává pouze čerpadla, na která je schopna poskytnout servis, a to jak v době záruční. Vážení zákazníci, nachádzate sa na servisnej podstránke spoločnosti FINTA, spol.


Provádíme prodej, opravy a servis čerpadel.

Dále provádíme pozáruční opravy čerpadel Sigma, Pedrollo, Ebara a KSB. Maloobchodní a internetový prodej průmyslových i spotřebních čerpadel, domácích vodáren a příslušenství včetně jejich servis. O servis vašeho čerpadla se postaráme. Pro veškeré námi prodávané produkty je zajištěn záruční i pozáruční servis.


Storitve ki jih opravljamo. Pohotovostní servis hodin dní v týdnu - Mgr. Praze, Plzni, Pardubicich, Chomutově, Českých Budějovicích, Bratislavě, Bytči a Košicích. Energeticky úsporné čerpadlá pre všetky aplikácie. Pravidelný servis a údržba vodohospodářských zařízení (ČOV, úpravny vod).


Perfektný servis - vždy po ruke. Silné značky potrebujú silných miestnych partnerov, ktorí dávajú záruku istoty kvalitných služieb. Vyberete si podle regionu kde bydlíte, nebo centrální servis v Olomouci.


MIROSLAV POTMĚŠIL-POTEX - autorizovaný servisní partner firmy grundfos. Poradenská činnost, návrhy čerpacího zařízení. Jsme autorizovaným servis ním partnerem firem.

Naše firma se zabývá servisem, prodejem a údržbou čerpací techniky. Křivky, CAD obrázky, manuály servis a další najdete v GRUNDFOS WEBCAPS. AQUA SPOL a zahájení servisní činnosti v oblasti čerpací techniky.


AUTORIZOVANÝ SERVIS FIRMY GRUNDFOS. Servis i održavanje ugrađenih crpki i opreme je djelatnost koja je u temeljima. Autorizovaný Servis čerpadiel.


Servis je specijaliziran za poravak svih vrsta GRUNDFOS crpki kao i za. Prodej, opravy a servis čerpadel pro domácnost i průmysl. Praha - Michle) - Nabízíme čerpadla včetně servisu. Karlovarský kraj, PEROMA - elektro motor servis, s. Zde jsme pro Vás připravili výrobní program a služby společnosti GRUNDFOS.


Záruční a pozáruční servis čerpací techniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky