čtvrtek 29. prosince 2016

Sporák vysočanka

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nabízíme kachlové sporáky VYSOČANKA v mnoha barevných provedení. Kachlová kamna se vyrábí se s hladkými nebo vzorkovými kachlemi. Jmenovitý výkon kamen: kW. U tohoto typu je komín napojitelný z boční nebo zadní strany.


Sporák vysočanka

Popis: Prodám málo používaný, cca let starý. Je napojitelný na komín z boční nebo zadní strany (na objednávku i shora). Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku. Některé varianty sporáků drží výrobce skladem. Je určen na vaření, pečení, vytápění v domácnostech.


Chcete si pořídit sporák na dřevo české značky v kombinaci s originálním designem? Nabízíme pláty na sporáky značek FIKO, REKREANT, MORA, VYSOČANKA aj. Tyto pláty je rovněž možné dále upravovat např. Máte chatu nebo rodinný dům, chcete ušetřit na nákladech za vytápění a vaření současně? Pak mohou být vhodnou variantou kuchyňské sporáky bez výměníku.


Sporák vysočanka

KACHLOVÝ SPORÁK K-3S - RÁMEČEK MEDOVÝ - VÝVOD PRAVÝ HORNÍ. Určen na vaření, pečení, vytápění v domácnostech. Připojení na komín je z boční nebo zadní strany.


Sporák K-má odtahové hrdlo na stejné straně jako. Vyrábíme a prodáváme kachlová kamna a sporáky, stáložárná kamna, interiérové krby, krbové vložky a kamna. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Potřebovala bych poradit jaký sporák s troubou zvolit, aby vytopil barák. Vysočanka,sporák je v zachovalém stavu,lehce prasklé. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Sporák vysočanka

Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem. Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci. V této kategorii se nenazchází žádné zboží. Dále nabízíme pláty, rošty, dvířka či. Sporáky-Kachlové sporáky - VYSOČANKA - SPORÁK K-3S - Vzorovaná kachle, Internetový obchod nabízející krbová kamna, krby, koupelny, topení a bazény za. Tradiční výrobce kamen a sporáků, jako jsou přenosné kachlové sporáky, přenosná kachlová kamna, krbová kamna a krby.


Sporak na drevo,tuhe palivo,kachlova pec. Predám tento kachlový sporák vysočanka. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně.


Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky