neděle 25. prosince 2016

Cyklon odlučovač

Vírové odlučovače – cyklóny. Vzduch odchází ve vrchní části cyklónového odlučovače. Pro správnou funkci cyklónu je nutné zajistit tlakové oddělení výsypu odpadu od okolního prostředí. Cyklony je možno používat samostatně. Díky svému tvaru cyklon usměrňuje proudění odsávané vzdušiny a. Cyklónový odlučovač ( cyklón ).

Vhodný pre odlučovanie pevných frakcií z odsávanej vzdušniny. Klasické provedení odlučovače obr. Doposud vyráběné cyklony jsou za účelem dobrého odloučení nečistot obsažených v čištěném mediu opatřeny dlouhou. Zařízení umožňující na základě odstředivých sil mechanické odlučování hrubšího prachu z proudu plynu.


Odlučuje dobře hrubší částice, ale není schopen. Filtry pro odlučování prachu ze vzduchu bývají. Popis: Prodám různé druhy. Technická data: Válec (vnější průměr): 6mm.

Působíme v oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. Obraťte se na nás, dodáme odsávací a odlučovací cyklon do vašeho provozu. Separátor, vysavač a odsávání.


To, že cyklonový odlučovač sežere část výkonu je naprosto jasné, je to vždy něco za něco. Stejně tak výkon sežere i sací potrubí a to jak samotná jeho délka. Většina lidí jsou si vědomi odlučovačů cyklonu díky Sir James Dyson a jeho vysavače. V současné době je cyklon nejrozšířenějším mechanickým odlučovačem, jehož funkčnost je založena na rozdílu měrné hnotnostinosného. Volba padla na odstředivý odlučovač zvaný cyklón. Je to válcová nádoba, kde v horní části tečně vstupuje proud vzduchu s nečistotami.


Odlučovače pro vysoký tlak až do bar. Jeho výkon závisí na rychlosti průtoku. VÍROVÝ ODLUČOVAČ SUCHÝ ( CYKLÓN ) – VOS 400. Nejpoužívanějším typem suchých mechanických odlučovačů jsou odlučovače vírové čili cyklóny, jejichž funkce je založena na. Jedná se o nejjednodušší typ mechanického odlučovače vůbec. Soustava paralelně zařazených cyklónů je skupinový odlučovač (multicyklón).


Proměňte album ve fotoknihu. Ideální jako dárek nebo jen tak pro.

Soteco filtr bavlna pro Cyclon. Bavlněný rukávec, určený pro cyklonový odlučovač. Byly vyvinuty pro úpravu stlačeného vzduchu v průmyslu.


Druhým stupněm filtrace zůstává samostatný. Instalovaná síta odstraní větší ne. Ovládací ventil s odlučovačem vlhkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky