pátek 23. prosince 2016

Protherm panda 24 ptp

Protherm panda 24 ptp

Rozměry ohřívače jsou 3x 7x 265. Ohřívač je v závěsném provedení. TV na zemní plyn s výkonem. W s nuceným odvodem spalin – turbo. Plynový průtokový ohřívač TV, plynulá modulace výkonu, mechanické ovládání. Sada se skládá z 24PTP (ZR97CN42)a redukce. W-Turbo, bezpečnostní pojistka proti přehřátí výměníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Protherm panda 24 ptp

Energetická třída, A, A, B. Srdcom tohto ohrievača je. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Expresné doručenie po Slovensku! W- Turbo, bezpečnostná poistka proti prehriatiu výmeníka. Panda: Šetrím vašu peňaženku.


Dovod predaja je: v dome nám zaviedli. Bojlery protherm panda ptp - porovnajte ceny tovaru na internete. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie produkty v internetových. PROTHERM výkon: – 2kW, turbo, min. Protherm PANDA PTP - Prietokové ohrievače PANDA PTP sa môžu umiestniť aj do najnáročnejších priestorov z hľadiska zasiahnutia vodou. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Závěsné plynové průtokové ohřívače TV PANDA PANDA POG průtokový. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových obchodech. Výmenník teplej vody je celý vyrobený.


Výrobca: Protherm Kód systému. Pro značky Karma, Viadrus, Vaillant, SIT, Junkers, Protherm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky