čtvrtek 22. prosince 2016

Regulace elektrického topení

Současné novostavby mají velmi dobré tepelné vlastnosti a výrazně klesá požadavek na výkon topného systému, proto se trend ve vytápění přesouvá ke. Ucelený sortiment analogových a digitálních regulátorů teploty pro obytné prostory, kanceláře i průmysl. Patří sem regulátory pro běžné prostředí – tedy pro rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, apod. Prodej, návrhy a realizace: elektrické podlahové topení, topné rohože, topné kabely, termostaty, kompletní topné systémy, ochrana okapů, střech a venkovních.


Pokud je podlahové topení součástí kompletního elektrického vytápění objektu, doporučujeme k regulaci použít komplexní řídící systém, např.

Vysoké stropy bytů v staré zástavbě nabízejí varianty kvalitního zateplení a následné instalace elektrického vytápění. Zvýhodněné sady bezdrátové regulace elektrického topení systémem iNELS RF Control. Digitální programovatelný termostat pro elektrické podlahové topení.


Určen je zejména pro dodatečnou instalaci regulace, kdy není možné propojit termostat s. V naší nabídce najdete termostaty určené pro plynové vytápění, akumulační kamna, termostaty určené k regulaci kotlů na tuhá paliva, elektrické vytápění i. Bezdrátová regulace BPT-SP pro ovládání topných panelů, přímotopů s dosahem 35m v objektech. Moderní regulace přináší vyšší komfort a úspornější provoz vytápění a.

Moderní termostaty pro podlahové topení přinášejí vyšší komfort a úsporu energie. Základem zónové regulace je řídící jednotka, která umožňuje ovládání až šestnácti různých zón, které lze ovládat až. Pokud se jedná o vytápění infrapanely nebo přímotopnými tělesy, je možné zvolit uživatelsky definované chování regulace a jednotlivé konstanty regulace PID. Největší předností elektrického vytápění je dokonalá možnost regulace a tedy nejmenší měrná spotřeba energie.


RT pro centrální řízení elektrického vytápění rodinných domů, bytů, bytových domů, penzionů a dalších objektů. Centrální regulace českého výrobce BMR. Elektrické podlahové vytápění vyniká velmi dobrou úrovní regulovatelnosti, kdy si můžeme přesně a individuálně nastavovat teploty po jednotlivých místnostech. Objevte zbrusu novou úroveň pohodlí a ovládání podlahového vytápění. Regulátory podlahového topení.


Termostaty nové generace jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální pohodlí. Vytápění může být typu: elektrické. RD - Dvůr Králové nad Labem. Výměna stávající regulace topení na akumulačním podlahovém vytápění. Digitální termostat s dotykovým displejem 8“, možnost volby barevného pozadí, CZ menu.


Elektrické vytápění, sálavé panely, infrapanely, terasové zářiče, průmyslové tepelné zářiče, vytápění hal, regulace vytápění.

Přejít na Ušetřete správnou regulací - Účelem automatické regulace elektrického vytápění je udržet teplotu ve vytápěné místnosti na požadované výši. Elektronické přímotopy a topné obrazy jsou jedním z nejdražších způsobů vytápění objektů. Ale také jedním z nejjednodušeji regulovatelných. DEVI systém pro centrální regulaci teploty pomocí technologie DEVILINK.


V sestavě získáte plnohodnotnou startovací sadu k řízení topení. PH- TSpro regulaci elektrického topení, např. Cenu elektrického podlahového topení ovlivňují zejména dva faktory a to volba topného systému a způsob regulace.


Cana montáže je u všech variant přibližně. Když uvážíme snadnou instalaci výrobků DEVI, s radostí podpoříme každého montážního pracovníka elektrického vytápění pomocí speciálního školení. Snadná regulace elektrického podlahového vytápění je jeho velmi významnou výhodou. Tepelné ztráta je hodnota energie. Zdravím stavebníci, jsem před výběrem dodavatele elektrického podlahového topení. Jsou mi nabízeny chytré termostaty s týdenním a denním programem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky