čtvrtek 29. prosince 2016

Kotle etka

Efektivní kotle ETKA s ručním i automatickým přikládáním. Přestavby a revize kotlů ETKA. Revize kotlů ETKA na pevná paliva dle zákona č. Kotle ETKA s automatickým přikládáním.


Ocelové teplovodní kotle JAKOS ETKA, kotle na hnědé uhlí. Mezi přednosti kotlů ETKA patří vysoká účinnost při spalování paliva, jednoduchá, nenáročná.

Chtěl jsem se prosím zeptat na zkušenosti s provozem tohoto kotle, bohužel jsem nikde nenašel k tomuto kotli rozsáhlejší diskuzi. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Kotel ETKA LS vaří vodu posts 1. Zátopová klapka LS-3 skluz zadní, rošt přední, rošt zadní, rošt pohyblivý LS-3 omezovač tahu LS-3 hřídel omezovače tahu LS-atd. Výrobcem kotlů ETKA je společnost JAKOS s. Teplovodní kotle ETKA LS jsou podle Vládního nařízení č. S výrobcem klasických kotlů na tuhá paliva, firmou JAKOS, spol.


OPOP H4EKO-U 16kW na tuhá paliva, ocelový.

Popis: Nabízím náhradní díly ze starého kotle Etka LS 3 viz foto. Mám i celý odstrojený kotel, který netekl, kdyby někdo potřeboval. SN EN 303- kotel na tuhá paliva. Aktuálně je objekt vytápěn pomocí kotle Etka ls 2 ve kterém je. Typy kotlů : KWB-USD1 2 40.


Poptávka: revize kotle Etka LS 3 Týnec nad Labem - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Uzavřené dotazy sekce Dům a zahrada. Dobrý den, mám dotaz, zda je možné sehnat přední rošt na teplovodní kotel ETKA na pevná paliva.


Poptávátopenářské práce Popis: - sháním šikovného topenáře či firmu na revizi kotle ETKA LS - jedná se o kotel na tuhá paliva Lokalita: - Chrášťany u. Prodám za cca pořizovací ceny. Vám děkuje za rozhodnutí používat její výrobky. Na kotel ETKA LS je výrobcem vydáno. Nabízíme plynové ohřívače, krbová kamna a vložky, kamna na tuhá. Stát chce tvrdě zakročit proti majitelům starších kotlů na tuhá paliva. Inzeráty - Rošt do kotle ETKA bazar.


Bazar, Náhradní díly pro kotel ETKA 23kw - 31kw rošty litinové,rošty do kotle.

Technické parametry: Jmenovitý výkon: až kW Üčinost kotle : Max. MPa = bar Objem kotlového tělesa: dm= litrů. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny. Rošt pohyblivý Etka LS- výprodej.


Litinový rošt musí být v ohništi kamen, grilu nebo krbové vložky usazen správně, tj. Majitelé kotlů na tuhá paliva mají poslední dva měsíce na to, aby si nechali udělat jejich revizi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky