pondělí 4. září 2017

Anionové vložky

Intimní vložky má většina žen spojeno s menstruací, a většina mužů se jich bojí, anionové vložky jsou ovšem určeny všem – ženám, mužům. Anionové vložky už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. V případě použití anionových pásků ve vložkách dochází k aktivaci vyzařování anionů při zvlhčení vložky při menstruaci, nebo i při běžné sekreci ženských. Balenie obsahuje denné vložky balení po10ks = 100ks nočné vložky balenia po.

Biointimo aniónové vložky denné - menštruačné vložky s hemolityckým účinkom pre tých ktorý v intímnej hygiene potrebujú aj podporu intímneho zdravia. Prokazatelné antibakteriální účinky minimalizují výtoky, záněty. Jelikož jde o patent vynalezený v Číně, tak tyto anionové vložky (neboli vložky s anionovým čipem) byly dodávány nejprve v obalech s čínskými. Vložky a tampóny Genle Day nedráždia pokožku a nevyvolávajú žiadne alergické reakcie. Sú vyrobené bez použitia chlóru a ich pH je neutrálne k pokožke.


ANIÓNOVÉ VLOŽKY 4-TEJ GENERÁCIE S INFRA BIOanion sú vložky 4-tej generácie, ktoré uvoľňujú záporné ióny a vyžarujú infračervené vlny. Všechny vložky jsou označeny.

Far-IR Anion hygienické vložky AD- pro denní použití, délka 2mm. Antibakteriální s bavlněným. Aniónové vložky a vaše skúsenosti s nimi. Máte skúsenosti s aniónovými vložkami, pomohli, nepomohli, vyliečili, nevyliečili, kde a cca v akej. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma anionové vložky. Co mají anionové vložky s Far-IR?


Anion Lady mají ovšem ještě jeden velký benefit. Z pohledu laika něco neurčitého vyvolávajícího malé. Já můžu doporučit vložky gentle-day. Hezký den, ohledně vložek můžu doporučit tyto. Patentované vložky Gentle Day sú novou generáciou obľúbených aniónových vložiek.


Sú obohatené o aniónový pásik, ktorý obsahuje turmalínový kryštál. Zdravotno-preventívne hygienické vložky Anion obsahujú patentovaný pásik, ktorý uvoľňuje anióny kyslíka s priaznivými účinkami na zdravie. Zabudni na mykózy, zápaly, podráždenia.


Winalite Love Moon aniónové vložky napomáhajú pri liečbe kvasinkových infekcií, bakteriálnych infekcií, pocitoch pálenia a svrbenia.

Každá z nás dbá max o svoju hygienu a netreba zabúdať ani na tú najintímnejšiu. Preto Vám dnes predstavím novinku aniónové vložky a. Nočné aniónové vložky Gentle Day – zvyčajne skladom. Dámske ekologické a organické vložky s aniónovým pásikom.


Dobrý den, chtěla bych se zmínit o anionových vložkách s Far-IR(dlouhovlnné infačervené záření). Jejich použití zná snad každý, ale mimo to mají v sobě léčivý. Jde o anionové vložky a intimky s anionovou technologií, které tě všech těchto a velké řady dalších problémů zbaví. Liečivé aniónové vložky, produkt ženskej hygieny Winalite, Aunity s preventívnym účinkom sú zdokonalením bežných vložiek.


Efektívne odstraňujú príčiny. Hygienické anionové vložky 4tej generácie BIOanión generujúce anióny POČAS AJ MIMO menštruácie! Neliečia len počas cyklu, ale zabíjajú baktérie neustále. E-shop s nabídkou anionových vložek a dalších produktů.


LalaMoon sa vypredava, prvá verzia Love Moon skladom. Výrobca Winalite prišiel s novou verziou aniónových vložiek pod. Anióny pomáhajú zmierňovať zápalové ochorenia žien.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky