pondělí 11. září 2017

Drazice 200

Hledáte 200l bojler drazice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Elektrické závěsné ohřívače vody - bojlery Dražice, akumulační, průtokové, horizontální i vertikální poloha. Nejprodávanější ohřívač - bojler OKHE SMART. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou.

Ohřívače vody, bojlery Dražice. Vnitřní nádoba tohoto ohřívače je vyrobena ze speciálního ocelového plechu, který je. Elektrický akumulační ohřívač, určený pro zavěšení na zeď, objem 200l. Doba ohřevu elektrickou energií z °C na °C : hod. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je. Kombinované akumulačné ohrievače určené pre zavesenie na stenu o objemoch 80– 2litrov.


Elektrické akumulačné ohrievače určené pre zavesenie na stenu o objemoch – 2litrov.

Popis: Prodám málo používaný pěkný elektrický. Tento elektrický ohřívač vody (bojler) vyniká elegantním tvarem a technickou kvalitou. Bojler OKCE je předpřipraven k osazení elektrické. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody především všude. W svislé umístěníEnergetická třída C hmotnost: kg. Domů náhradní díly - dz dražice.


MARO - voda, topení, plyn, koupelny. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky. DRAŽICE Anoda 18x1mm TO-20.


Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu. Ukazatel teploty vody v zásobníku bojleru Dražice typu OKCE 200. Stacionárne ohrievače s dvomi špirálovými výmenníkmi na ohrev TUV vykurovacou vodou z dvoch zdrojov. Dodatočný ohrev sa dá vykonať. Ohrev vody zabezpečujú dva. Hmotnost ohřívače bez vody.


Vodorovný akumulační tlakový ohřívač vody. Závěsný, svislý, kombinovaný ohřívač vody OKC 200.

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemech 2, 2a 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma. Dražice OKC 2NTRR, stacionárny valcový zásobník TÚV s dvoma hadmi, objem 200L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky