středa 6. září 2017

Elektrokotel protherm rejnok

Další výsledky z webu forum. Protherm Rejnok 6K - netopí ! Archiv Podobné Je naším přáním, aby Vám elektrokotel. Při jeho instalaci a obsluze je nutné dodržovat určité zásady.


Proto Vás žádáme, abyste se s. Závěsné elektrokotle REJNOK.

Elektrokotle REJNOK jsou určeny k použití v otopných. Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. PROTHERM izolace výměníku REJNOK 2Kč s. Už na podzim odešlo jedno relé. Samozřejmě není problém rovněž zajistit instalaci.


Asi bude třeba výměna základní desky. Popis: Možnost nastavení výkonu na - - kW.

Vloni v zime odesly relatka na zakladni desce. V cervnu mi vymenili celou. Zkuste to také, služba je zdarma. Pokud máte tepelnou ztrátu kW, tak by bylo dobré se rozhodnout pro kW. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. V této kategorii naleznete náhradní díly. Kotel je ve výborném stavu, málo používaný, protože sloužil pouze jako náhradní zdroj topení, bez závad. Bylo mi řečeno, že pro kotle. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. V provozu byl roky, po prestehovani nepotrebny. Po netu radit zapojení elektrokotle jsem ještě nedělal smokin. Dobrý den, potřebuji prosím poradit s výběrem elektrokotle. Zboží již bohužel není v prodeji.


Provoz kotle je prakticky bezobslužný a téměř. Jestliže dioda bliká, je stykač odpojen bez ohledu na přítomnost HDO. Sestavy obsahují vždy kotel - nekondenzační plynový kotel (Panther), kondenzační plynový kotel (Lev), nebo elektrokotel ( Rejnok ), který je. Výkon: - kW Druh paliva: - elektřina Množství: - kus Celková cena: - 12.

Kč Platnost poptávky: - jeden týden. Sestava obsahuje elektrokotel Rejnok 15K (kW), zásobník B120S (1litrů). O vytápění celé budovy, bazénů a souše se stará elektrokotel o výkonu kW zn. Jedná se vlastně o tři topné okruhy na sobě nezavislé.


Tri stupne provozu, snadne ovladani.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky