pátek 8. září 2017

H418 opop

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat. Já mám tento kotel již deset let. Co je prosim vás ta ventilační klapka? Já když jsem ten kotel kupoval tak tak tam byl u vzduchovejch dvířek takovej. Opop h4problém z horenim 12.

Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Náhradní díly na kotle H- OPOP. V katalogu nemáme podrobnější informace o opop h4rost. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


Popis: Nabízím ks roštů šikmý,posuvný. Další zboží v této kategorii.

Teď bych se nejraději fackoval od rána do večera, za to, jakou hloupast. Těsnící šňůra přikládacích dvířek H418. V kotli je možné spalovat jak hnědé uhlí (ořech 1), tak palivové dřevo o max. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. H 4popelník 40x25x11cm - OPOP. O ceně jsem schopná smlouvat. Preferuji SMS a e-mail z pracovních důvodů.


Tyto kotle se již více jak rok nevyrábí, ale stále je možné zajistit některé náhradní díly jako rošt atd. Vyhrievacia schopnosť (m ), 420. Výška x šírka x hĺbka (mm), 8x 3x 670.


Jak technickým provedením tak svou kompaktností splňuje naše potřeby. Výrobce: Teplická strojírna. Zkuste to také, služba je zdarma. H4není na tenhle barák slabý.


Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.

TOPENÍ - OHŘEV VODY kotle kotle na tuhá paliva OPOP kotel. Na základe sledovania dlhodobých. Rošty do kotlů Slokov Variant SL 2 3 dále kotel K Mor. Dobry den,mam kotel opop h4a měl bych zajem o jeho přestavbu na automat a naslednou montaž cchtěl bych se zeptat na cenu a jestli byste mi nemohli. OPOP H4EKO kotel na tuhá paliva, náhrada za OPOP H4- NOVINKA. Prodám kotel na tuhá paliva OPOP H416-ECO. Přednosti ocelových kotlů H4V Velká násypná šachta Záruka let na kotlové těleso Velmi jednoduchá obsluha a údržba Velký přikládací otvor kotle.


Základní cena: 31Kč bez DPH. Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn. Zeptejte se na tento produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky