úterý 12. září 2017

Termostat topení

Použitím digitálního termostatu můžete podstatně ušetřit energii potřebnou pro topení, při zachování optimální tepelné pohody. Regulace elektrického nebo vodního podlahového vytápění zajistí úsporu energie a komfortní ovládání v každé místnosti. Se sadou Netatmo ušetříte na topení Koncept chytré domácnosti je na vzestupu.


Sada termostatu a radiátorových hlavic Netatmo vám ušetří. Takovým digitálním termostatem je například Salus iT 5Set, s nímž budete mít pod kontrolou teplotu vody a ohřev topení ve své domácnosti.

Nastavte si teplotu, která vám vyhovuje. Internetový termostat SALUS iT5Nový internetový termostat iT5nabízí…. Týdenní programovatelný termostat SALUS 091FL Jedná se inovovaný model. Analogový elektronický podlahový termostat.


Pokojové nástěnné termostaty. U problematíky vytápění je regulace znatelným pomocníkem, bez kterého si dnešní život neumíme mnohdy ani představit a napomáhá nám tak ke. Elektrobock český výrobce prostorových a pokojových termostatů, regulátorů pro vytápění a solárních systémů, bezdrátových termostatů a systémů pockethome. Termostaty Vám při zachování optimálního komfortu.

Nevíte, jestli je pro vás lepší bezdrátový, nebo digitální. PT7je digitální termostat s prostorovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění (topné kabely, rohože, fólie). Vyrobeno v České republice. Přejít na DALŠÍ vhodé termostaty pro podlahové topení a temperování podlahy - DALŠÍ TERMOSTATY PRO HLAVNÍ PODLAHOVÉ VYTÁPĚNÍ. V článku je popsána možnost regulace vytápění využitím prostorových termostatů.


Klasické termostaty řízení topení. Vlastní čidlo prostorové teploty a vstup na externí čidlo. Prostorový termostat pro ovládání elektrického topení. Před montáží regulačního termostatu je nutné dobře zvážit nejvhodnější místo kam umístit regulační termostat. Umístění je závislé na mnoha. Digitální hlavice pro topení.


Ochranný kryt - Zamykatelný plastový kryt na termostat. Uzamykatelný ochranný kryt pro nad omítkovou montáž pro pokojový termostat. Vysoce kvalitní pokojový termostat pro regulaci požadované pokojové teploty. Jednoduchá regulace teploty v místnosti je možná s přímo připojenými pohony.


Uponor Smatrix Base s automatickou regulací je kabelová regulace pro sálavé vytápění a chlazení.

Systém komunikuje pomocí RS4serial bus. Inovativní prostorová regulace teploty Nea Smart umožňuje kontrolu a ovládání přes internet mobilním telefonem, tabletem nebo počítačem. Jejich základní funkce spočívá v tom, že ve. Sada GSM ovladače GD-04T a termostatu TP-83N určená k dálkovému ovládání topení pomocí mobilního telefonu. Lze vytápět na nastavenou teplotu nebo. TP-1Sběrnicový pokojový termostat.


Obousměrně komunikující sběrnicový pokojový termostat pro zónovou regulaci topení (určený k řídící jednotce AC-116). Výstup z termostatu může např. KOMFORTNÍ REGULACE PODLAHOVÉHO TOPENÍ.


Většina domácností používá k regulaci teploty v místnosti buď termostatické ventily s hlavicemi, či termostaty. Chtěl bych ovládat topení v domě pomocí mobilního telefonu, píše čtenář Petr. Malapa digitální termostat ( topení nebo chlazení) MTJnajdete na Higarden.


Novinkou na trhu s vytápění technikou je designový termostat Raychem Green Leaf určený především pro podlahové vytápění. Umožňuje regulaci v týdenním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky