čtvrtek 23. ledna 2020

Litinova vylevka

Hledáte litinova vylevka zahradni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Velké masivní litinové dekorativní umyvadlo vhodné jak pro venkovní, tak pro vnitřní použití.


Umyvadlo litinové dekorativní, lítinova výlevka L-01-L-kotviací mat. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinová výlevka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.

Oceníte ji na zahradě při umývání potravin nebo špinavých rukou po práci. Vážení zákazníci, vítáme Vás v kategorii litinové výlevky a zahradní litinová umyvadla internetového obchodu Hezčí domov. Naleznete zde litinová umyvadla . Závěsné litinové nebo železné smaltované výlevky byly předchůdkyněmi dnešních dřezů a umyvadel.


Sloužily k napouštění vody do. Prodám litinovou výlevku, mlýnek, pumpu a další věci. Stará litinová výlevka - bíle smaltovaná, cena 1. Velká ozdobná litinová výlevka.

Nabízíme funkční umyvadla, výlevky a fontány z litiny v různých barvách a provedeních. Litinová záhradní výlevka 460x300x645mm, black, ca. Nátěr pouze zelenou základovou barvou, mírné oděrky nejsou vyloučeny.


Produkt nezasíláme, je nutné si jej vyzvednout na provozovně Praha. Doba dodání (od obdržení platby). Prodám starožitou výlevku z litiny, je funkční. Je po rekonstrukci (opískovaná a znovu natřená barvou). UMÝVADLO, pumpa,odpadkový koš - litinový.


Celolitinová výlevka s odpadem. Zahradní výlevka s odtokem. Jedná se o odlehčenou repliku výlevky.


Umývadlo záhradné liatinové závesné dekoratívne, výška 795mm, šírka 450mm, hĺbka 150mm, osový rozostup medzi ventilom a odtokom je 600mm. Rád bych renovoval starou litinovou výlevku (výlevka s kohoutkem nahoře a litinovým krytem odpadu dole), která má místy otlučený smaltovaný povrch. Dostupnost:dodávka do dnů.


Dotaz: litinová výlevka smnaltovaná. Pro vysprevení poškozeného smaltu můžete použít. Inzerce - litinova vylevka, nabídky - prodám, prodej, inzeráty. Nostalgická nástěnná VÝLEVKA - KAŠNA podle starého vzoru.

Dekorativní, plně funkční výlevka s možností připojení zahr. AKČNÍ NABÍDKA PRO LETNÍ SEZÓNU! Umyvadlo zahradní litinové závěsné dekorativní, výška 795mm, šířka 450mm, tloušťka 150mm, osový rozestup mezi ventilem a odtokem je 600mm.


Rozměr 430x7barva černá material litina hmotnost 1kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky