čtvrtek 23. ledna 2020

Plovákový spínač cena

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Ceny od: 19- Kč s DPH (16- Kč bez DPH). Plovákové spínače se používají zejména k hlídání úrovně hladiny. Naše cena : 8Kč (vč.


DPH). Doporučená cena : 9Kč (vč. DPH).

Vaše cena bez DPH: 53Kč. Internetový obchod s čerpadly, nabídka plovákových spínačů. H07RN-F 3G(se zemnícím žlutozeleným drátem) náhradní díl ponorných čerpadel bezrtuťový.


Vhodný pro regulaci hladiny tekutin. NWP-1plovákový spínač - kabel PVC 10m - sleva. Uvedená cena platí pouze do vyprodání zásob.


Plovákový Spínač, LFL Série, Válcový, PVC, 2Vac, 1Vdc.

Dostupnost: Vyprodáno Dostupnost na pobočkách. Původní cena s DPH: Kč Ušetříte: Kč Sleva. Nabízíme plovákové spínače. LRWZávaží pro plovákové spínače LR07. Cena platí pouze při objednání společně s plovákovým spínačem LR.


Množstevní jednotka: KS Balení: 1. Kód produktu:LRNV31Splovákový spínač. Sklápěcí plovákový spínač s připojovacím kabelem Montovatelný z vnější strany. Všechny ceny zobrazeny v Kč (bez DPH). Kompaktní, plovákový spínač pro vertikální montáž. Související produkty: SSRL Series.


Relé s možností kvitace pro plovákové spínače hladiny. Automatický plovákový spínač je vhodný pro čerpadlo jako např. SI4 ale lze jej použít i pro jiná čerpadla.


Zehnder plovákový spínač - Zehnder - Čerpadla Vrchlabí.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. DPH :, 35Kč 1€. LFL3-CK-U-PURspínač plovákový, délka kabelu 5m PUR. Nádoby pro vinaře plovákový spínač.


Změna ceny vyhrazena s tolerancí k aktuální tržní ceně výrobce. Hladinové spínače, hladinová relé a sondy. Tyto spínače jsou vhodné pro hlídání.


Běžná cena v obchodech: 2Kč vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky