pátek 24. ledna 2020

Topný kabel na potrubí

V našem sortimentu naleznete: Výstražný štítek POZOR. V průběhu července rozšířila společnost FENIX svou nabídku o nové topné kabely PFP. Tyto kabely jsou určeny jako ochrana potrubních rozvodů před mrazem. Zajistěte si spolehlivou ochranu potrubí před mrazem – elektrické topné kabely Vám umožní snadno ochránit potrubí před prasknutím při teplotách pod bodem. Ochrana potrubí v nevytápěných částech stavby. Suterénní či úrovňové stavební části – parkoviště či průjezdy – vyžadují ochranu potrubí různých typů proti.

Zamrzání potrubí během zimního období, způsobuje mnoha uživatelům řadu potíží. Jedná se zejména o vodovodní potrubí, ztuhnout nebo zamrzat však mohou i. Topná kabel je z dvoužilového kabelu, připojovací vodič o délce m je ukončen. PPC pro ochranu potrubí proti zamrzání se zabudovaným termostatem a vidlicí do zásuvky. Všechny kabely DefrostKABEL jsou opatřeny kvalitní. Topný element, odporový drát Ni- Cr.


Automatický topný kabel PFP pro ochranu potrubí před zamrznutím obsahuje termostat, který je umístěn mezi topnou části kabelu a studeným koncem. Izolace kabelu, 105°C PVC.

Podle délky potrubí a velikosti čerpadla si vybereme vhodnou délku topného kabelu, kabel nesmí být v porovnání s délkou potrubí kratší jak o 2mm na. Instalace topného kabelu na venkovní potrubí pod zemí senzor výstup závitu izolace topný kabel hliníková páska. Plastové potrubí je nutno nejdříve obalit hliníkovou folií a potom instalovat topný kabel, na kovové potrubí se kabel může instalovat přímo. Ochranu vodovodního potrubí a vodoměrů proti zamrzání zajistíme pomocí samoregulačních inteligentních topných kabelů, které se instalují. Tato problematika byla již na stránkách našeho časopisu několikrát zmíněna.


Dnešní článek je zaměřen na aplikace topných kabelů na potrubí. Pro ochranu potrubí před mrazem a udržení teploty. Odporový topný kabel s nerezovým opletem 30W Délka topné části.


Když začne mrznout nebo napadne sníh, automaticky se zapojí vyhřívání, takže se v potrubí nebo v okapu. Délka 7m, výkon 76W, přívod 5m vestavěný termostat uržuje. V praxi nejpoužívanější a jeden z nejspolehlivějších způsobů je vyhřívání potrubí pomocí topných kabelů, neboť provedení této ochrany je snadné, rychlé a. Topné kabely vás toho všeho ušetří. PPC - montážní sada automatický topný kabel s termostatem a vidlicí. Komplexní topné systémy zabezpečují ochranu nadzemního i podzemního. Samoregulacím topný kabel LTR LTR. Kabel se nikdy nepřehřívá, a to ani při překrytí.


Výrobek r-etl-a r-etl-b r-etl-a-cr r-etl-b-cr.

TIP na samoregulační topný kabel od AEG pro potrubí a žlaby. U topného vodiče typu SLH se jedná o samoregulační topný vodič. Automatické topné kabely s integrovaným termostatem a síťovou vidlicí.


Může pracovat v libovolných délkách (omezen je maximální délkou). Ochraňují potrubní systémy, střešní skrápěcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky