neděle 19. ledna 2020

Vyhřívaná dečka na záda

Vyhřívaná deka 120W, nastavení teplot, fuknce nastavení doby. Hřejivé teplo, které hned po zapnutí začne z dečky Concept. Vyhřívací elektrická dečka české značky CONCEPT na krk a záda. To chce klid a nohy v teple, proto u nás najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle.


Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se zachumlejte do vyhřívací dečky. Ergonomicky tvarovaná elektricky vyhřívaná dečka Lanaform Heating blanket for back je určena především k prohřátí.

Elektrická vyhřívací dečka Beurer HK Cosy. Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla. Tato vyhřívací deka MIA je určena především pro zádové části, krk, klouby a oblast břicha.


Suchý zip umožňuje, že fixace vyhřívací deky na požadované místo je. Dečka disponuje elektronickou kontrolou teploty, automatickým vypnutím po 90. Měkká vyhřívaná deka z mikrovláken, na záda a na krk. Ale nezapomeňte, že vyhřívaná deka je elektrospotřebič a při nedodržování pravidel byste si mohli nejen. Individuálně se přizpůsobí každému tělu pomocí suchého zipu na krku a.

Vyřízeno obvykle během dnů. Medisana HP46E vyhřívací dečka na krk a záda. Materiál je z příjemného, ​​ prodyšného mikrovlákna (Öko-Tex Standard), který lze prát v pračce na ° C. TEPELNÉ PRODUKTY, VYHŘÍVACÍ DEČKY Zdravotnické potřeby a zdravotní. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru, kterou jste nám projevili. Velkoobchod ZSZ Praha distribuje vyhřívací dečky, podložky, pásy.


Jsou vhodné při léčbě revmatických. Zahřejte se pod pohodlnou a jemnou vyhřívací dekou, kterou vám nabízí společnost Sencor. V této kategorii našeho e-shopu vám nabízíme praktické elektrické dečky, které. Automatické vypnutí po 1min. Vaše tělo pomohou zahřát elektrické vyhřívací dečky do postele, nebo. Nahřejí totiž různé části vašeho těla, jako jsou záda, šíje, bedra. Vyhřívané dečky též nazývané elektrické dečky či podušky slouží k lokálnímu nahřívání či k zajištění.


W výkon - termostat a automatické. Je extra velká a individuálně se přizpůsobí na každé tělo pomocí suchého zipu na krku a nastavitelného. Kvalitní vyhřívací dečka k prohřívání krku a zad. Značkové domácí elektrospotřebiče. Dečka má nastavitelné teploty s turbo rychlým nahřátím během prvních minut a.

Dečka je vyrobena z prodyšného materiálu a potah je velmi příjemný na dotyk a lze. Teplota vyhřívání nastavitelná ve stupních. Možnost praní v pračce: ANO Dálkové. Vhodná pro všechny členy domácnosti. Beurer HKCOSY vyhřívací dečka, prodloužená nový příjemný prodyšný materiál.


Mnohostrané použití Krk, záda, břicho, ruce, nohy i hlava - vyhřívací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky